Toetsenbord - S-board 840 USB hub

Vorige Artikel 20 van 23 Volgende
€ 61,99 (exclusief btw)

S-board 840 USB hub

Het S-board 840 is een compact mini toetsenbord. Dit ergonomisch toetsenbord is zowel geschikt voor laptop als desktop-pc.

Dit toetsenbord bevat handig geplaatste navigatietoetsen, een geïntegreerd numeriek gedeelte, een grotere entertoets en is voorzien van 2 USB hub poorten.

Dankzij het schaarmechanisme heeft het S board 840 een lichte toetsaanslag. De toetsen van het S-board 840 zijn licht grijs en zorgen niet voor weerkaatsing van lichtbronnen.

Door het compacte formaat hoeft de gebruiker minder ver te reiken naar de muis, waardoor overbelasting voorkomen wordt. Het muisgebruik wordt op deze manier teruggedrongen doordat het toetsenbord beschikt over extra functietoetsen als knippen en plakken.

Handig: 2 USB poorten en multimediatoetsen.
Optimale lay-out: extra brede spatiebalk, makkelijk vindbare cursortoetsen.
Optioneel: bijpassend numeriek deel (artikelcode: BNES840DNUM).
Mobiel: slechts 2 cm 'dik' en licht gewicht.
Ergonomisch: lichte laptop-toetsaanslag: schaarmechanisme i.p.v. membraan.
Aansluiting: USB.


Een compact toetsenbord mist het numerieke gedeelte. Hierdoor kan de muis dichterbij het toetsenbord worden geplaatst. Uit onderzoek blijkt dat 90% van de gebruikers het numerieke deel niet of slechts zelden gebruikt. Met een compact toetsenbord werk je comfortabeler, omdat het de reikafstand naar de muis verlaagt (Cook C, et al., 1998). Het verlaagt hierdoor de belasting van de onderarmen en de schouder. Donkere letters op een heldere achtergrond vergemakkelijken het lezen (ISO 9241), en dragen bij aan een hogere productiviteit (Snyder, 1990).

Productleaflet

Gezondkantoor.nl en TaskOffice Working WELL zijn onderdeel van Reacon B.V.; ergonomisch adviseurs en leverancier kantoormeubelen.

Gewicht
0,48 Kg

Productinformatie
Naam: S-board 840 USB hub
Indeling: Qwerty
Kabellengte: 150 cm
Oplaadbaar: nvt
Drivers: Plug & Play
Type: Compact / Mini
Mobiel: Ja
Met USB HUB: Ja
Toetsaanslag: Laptop toetsen

© 2015 - 2023 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel