Fit @ Home

Tunturi Cardio Fit T10 Loopband (2020)

Artikelnummer: 19TCFT1000
Vorige Artikel 4 van 4
€ 495,00 € 429,00 (exclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 36 werkdagen.

Je conditie op peil houden of lopen op eigen tempo vanuit huis, dat kan eenvoudig met de Tunturi Cardio Fit T10 loopband! Deze is ideaal voor de beginnende loper en door de armsteun perfect om te gebruiken als je ondersteuning wilt tijdens het lopen.

  • Opgeklapt slecht 16 cm hoog
  • Uitgerust met 3 voorgeprogrammeerde programma's
  • Bediening met een afstandsbediening
  • Inklapbare armbeugel voor extra handhold
Inklapbare armbeugel

Inklapbare armbeugel

Wil je ruimte besparen nadat je klaar bent met hardlopen? Klap dan eenvoudig de armbeugel met het inklapmechanisme en rijdt de loopband naar de door jouw gewenste plaats om op te bergen gebruikmakend van de transportwielen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 cm hoog!!

Zelfs in kleine appartementen staat deze loopband niet in de weg als je hem niet gebruikt. Opgeklapt is die slechts 16 cm hoog en schuif je de loopband eenvoudig onder een bed of zet je 'm rechtop achter een kast.

16 cm hoog!!

 

 

Afstandsbediening

Afstandsbediening

Doordat de monitor in de motorkap is, heeft de loopband een handige afstandsbediening waar je de loopband mee bediend. Nadat je de loopband hebt aangezet, gebruik je de afstandsbediening om een programma of snelheid in te stellen. Tijdens het lopen pas je eenvoudig de snelheid aan.

 

 

 

Monitor met trainingsinformatie

De monitor op de motorkap geeft de realtime trainingsinformatie weer. Op de monitor zie jij de snelheid, tijd, verbrande calorieën en gelopen afstand.

 Monitor met trainingsinformatie

 

 Stevige armbeugel

Stevige armbeugel

De loopband is voorzien van een stevige armbeugel. Heb jij wat meer houvast nodig tijdens het lopen, dan kan je deze beugel gebruiken om aan vast te houden. Hieraan is ook de veiligheidssleutel verbonden.

 

Download specificaties

 

Onze specialisten helpen u graag met het inrichten van uw kantoor volgens WELL V07 Active Furnishings. Ook kunnen zij zorgen voor een aanbieding op maat voor een gezonde en aantrekkelijke werkomgeving voor uw menselijk kapitaal.

 

© 2015 - 2021 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel