24/7 WORK
Meldkamers en operator kamers zijn steeds meer verworden tot hoogwaardige communicatie centra. Een 24/7 kloppend hart van onze gemeenschap en vele organisaties. Denk aan bediening en toezicht van wegen en bruggen, het volgen van banktransacties en alarmmeldingen. Waar dit 15 jaar geleden decentraal en direct op de locatie was, zit men nu op afstand en gaat alles via het scherm. De veranderende taken vragen een andere omgeving en techniek. Maar vooral vraagt het om aandacht voor de mens. Hadden de sluismeester, agent en operator tot voor kort voldoende afwisseling en mogelijkheden om te bewegen, nu is alles gebonden aan tafel, stoel en schermen. Heel veel schermen!

WELL AP
Wij werken als WELL AP. Well komt uit Amerika en is een uitgebalanceerd systeem welke de gezondheid van de gebruiker centraal stelt. Hierbij worden medewerkers optimaal voorzien van een gezonde omgeving en werkplek. Zo bieden wij naast stoelen ook andere ondersteuning voor op de werkplek. Denk aan sta-hulpen, hoge werkstoelen maar ook fitness instrumenten en massagefauteuils. Voor ons is het logisch dat mensen in zware (nacht)diensten vragen om de juiste middelen. Zo werkt 5 minuten op een roeimachine of crosstrainer beter tegen de slaap dan 10 koppen koffie en het is nog veel gezonder ook. Of denk aan een medewerker die na een intensieve ronde even 5 minuten uitrust in een massagefauteuil alvorens achter de beeldschermen plaats te nemen voor de rest van de dienst. 

Vanuit WELL bieden wij ook veel informatie. Over geluid, licht, luchtbehandeling en voeding. Stickers om juist meer de trap te nemen en informeren van de gebruikers om gezond te eten. Het zijn eenvoudige zaken maar worden veelal vergeten.

Alleen het beste
Gezondkantoor.nl werkt alleen met de beste producenten en nieuwste producten! Zo komen de stoelen van KABSeating (onderdeel van de Amerikaanse CVGgroup) uit Engeland. Stoelen van KAB zijn te vinden in o.a Mercedes, Volvo, CAT, JCB, Toyota, Iveco en aan boord met Han Solo in de eerste Star Wars film. De door ons veel gebruikte K4 is standaard in de controlekamers van het Amerikaanse leger. Vanwege het comfort en de betrouwbaarheid kom je de K4 ook tegen op luxe jachten, cruiseboten en de schepen van o.a de Amerikaanse en Australische marine. 

Waar nodig met slimme aanpassingen maken wij de stoelen gereed voor gebruik achter beeldschermen op de Europese markt. Van wegen en vliegvelden tot chemische processen, militaire operaties en de weersverwachting. Onze producten zijn betrokken bij bijna alle belangrijke dagelijkse processen.

Gezondkantoor is onderdeel van Reacon BV. Reacon levert projectmatig 24/7 producten aan o.a Politie, Rijkswaterstaat en Defensie.

Sorteer op
  • Vraag vrijblijvend advies aan
    Vraag vrijblijvend advies aan

    Vraag vrijblijvend advies aan bij onze expert.Wilt u producten bestellen voor een nieuwe inrichting?

    Bel ons voor een afspraak. Voor iedere offerte welke wij met u mogen bespreken, nemen wij een gratis Se:Fit stahulp mee.

    (Zo…

© 2015 - 2021 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel