Fitness apparatuur en fitness artikelen; haal op kantoor (en thuis) het beste uit jezelf!

Fitness apparaten of fitness artikelen kopen bij Gezondkantoor.nl
Wilt u een hometrainer, crosstrainer, loopband of fitness artikel kopen, dan bent u bij Gezondkantoor.nl aan het goede adres. Bij ons vindt u altijd een passend fitnessartikel. Snelle levering, betaalbare topkwaliteit. Wij leveren deze op afspraak in Nederland en België.

Dealerschappen Gezondkantoor.nl
Gezondkantoor.nl is officiële dealer van het merk Tunturi.

Tunturi: It is easy to feel good!

In de wereld van Tunturi staan comfort, trainingsgemak, veiligheid en blijvende trainingsmotivatie voorop. Al meer dan 90 jaar werkt Tunturi aan de ontwikkeling van thuisfitnessapparatuur. Tunturi is ook specialist in fitnessaccessoires. Het assortiment biedt kwalitatief zeer hoogwaardige producten. Kortom, met een Tunturi zit je goed en train je verantwoord.

Actief bewegen
Het is aan te bevelen dat iedere gezonde volwassene 5x per week 30 minuten gemiddeld intens aerobic activiteit uitoefent en minstens 2x per week spierversterkend. In de westerse wereld haalt minder dan 10% van de volwassenen dit. Volgens een studie van Harvard University levert iedere € 1,-- welke wordt uitgegeven aan Wellness programma's op het werk € 3,27 op.

Het aanbieden van mogelijkheden hiervoor aan minimaal 1% van de medewerkers is een eis binnen WELL Building Standard (WELL 70 part 1 Optimization Cardiorespiratory Exercise Equipment). En het aanbieden van actieve werkstations met een loopband, deskbike, under deskbike of stepper voor 3% van de medewerkers is een optimalisatie (Well 71 Part 1 Optimization Active Workstations).

Zeker bij het werken in continudiensten is het belangrijk eens stil te staan bij een modernere kijk op de zaken. Zo wordt veel cafeïne gedronken tegen de slaap. Maar 5 minuten op een crosstrainer heeft hetzelfde positieve effect.

 

© 2015 - 2021 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel