Sorteer op

Tegoedbonnen voor thuiswerk, wij helpen mee!

Wil je je werknemer de mogelijkheid geven om thuis te werken? Wij hebben ook mogelijkheden om een tegoed te geven voor ergonomische thuiswerkartikelen.  De ontvanger heeft alle vrijheid om zijn of haar tegoedbon naar wens in te vullen. 

U als werkgever krijgt de zekerheid dat de aangeschafte spullen ook voldoen volgens de wet middels een door ons verstrekt verklaring betreffende aangeschafte producten. 

Een tegoedbon kopen hoeft geen tijdrovende klus te zijn. Op onze website kun je de gewenste tegoedbonnen eenvoudig, snel en veilig online bestellen. Op de bestelpagina kies je eerst het bedrag tussen €200 en €1500 dat er op moet komen te staan en daarna het aantal tegoedbonnen. 

Na ontvangst van betaling, maken wij voor u een kortingscode welk u kunt doorsturen aan uw werknemer. Deze kortingscode is eenmalig te gebruiken. Wij helpen uw medewerker met advies over producten maar ook eventuele gewenste kleuren en uitvoeringen. Immers het bureau komt bij uw medewerker in huis te staan!

De tegoedbonnen / codes zijn geldig online en in de winkel. En mochten wij er niet uitkomen met uw medewerker storten wij het betaalde bedrag of restant hiervan terug. wel zo zeker.


Levering in heel Nederland, België en Luxemburg achter 1e deur, begane grond. In achtneming met de 1,5 meter persoonlijke afstand.
Tegoedbonnen blijven  1 jaar na aankoop geldig.


ADVIES NODIG?
Stuur een bericht.

 

Gezondkantoor.nl is de webshop van Reacon B.V.; ergonomisch adviseurs en leverancier kantoormeubelen.

 

© 2015 - 2021 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel