Sorteer op

Tegoedbonnen voor thuiswerk, wij betalen mee.

 

Wil je je werknemer de mogelijkheid geven om thuis te werken? Wij hebben ook mogelijkheden om een tegoed te geven voor ergonomische thuiswerkartikelen. 

Het geven van een tegoed heeft eigenlijk alleen maar voordelen

De ontvanger heeft vervolgens alle vrijheid om zijn of haar tegoedbon naar wens in te vullen. Er is keuze uit het ruime en diverse aanbod. Bovendien kan men zelf ook bijpassen. De mogelijkheden zijn legio!

En het mooiste... wij verhogen ieder besteed bedrag met nog eens de helft.

Bijvoorbeeld: U als bedrijf wilt €500 uitgeven en hierdoor kan uw medewerker een product kopen van €750 excl. BTW. Hiervoor schaft u een tegoedbon aan voor €750 en wij hanteren een korting van 33%. Wilt uw medewerker meer uitgeven, daarboven kan er zelf bijgepast worden. We gaan uit van bedragen exclusief BTW.

Tegoedbonnen eenvoudig online bestellen

Een tegoedbon kopen hoeft geen tijdrovende klus te zijn. Op onze website kun je de gewenste tegoedbonnen eenvoudig, snel en veilig online bestellen. Op de bestelpagina kies je eerst het bedrag tussen €200 en €1500 dat er op moet komen te staan en daarna het aantal tegoedbonnen. 

Vul daarna in het winkelmandje als kortingscode bij de tegoedbonnen de code Tgdbn2020 in en wij geven u 33% korting op de bonnen. Na ontvangst van betaling, maken wij voor u een nieuwe kortingscode welk u kunt doorsturen aan uw werknemer. Deze kortingscode is eenmalig te gebruiken.

De tegoedbonnen zijn geldig voor de geselecteerde artikelen op de bestelpagina TEGOEDBONNEN.

LEVERING VAN DE AANGESCHAFTE ARTIKELEN MIDDELS TEGOEDBON(NEN)
Levering in heel Nederland, België en Luxemburg achter 1e deur, begane grond. In achtneming met de 1,5 meter persoonlijke afstand.

ADVIES NODIG?
Stuur een bericht.

 

Gezondkantoor.nl is de webshop van Reacon B.V.; ergonomisch adviseurs en leverancier kantoormeubelen.

 

© 2015 - 2020 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel