Professionele thuiswerkproducten tegen contractprijzen

Wij verzorgen voor diverse fabrikanten de verkoop van thuiswerkplekken. Het betreft contracten van 500 of meer werkplekken / stoelen.

Indien wij afspraken hebben met uw werkgever (overheid, onderwijs, bedrijfsleven), dan heeft u een code ontvangen waarmee u een vaste korting ontvangt bij afrekenen van de afgesproken producten in onze E-shop. 

Heeft u geen code ontvangen, of werkt u niet bij een grote werkgever, dan kunt u toch gebruik maken van onze zeer gunstige prijzen.
Op deze pagina ziet u de bruto- en contractprijzen.

Wij besteden slechts zeer beperkt geld aan online adverteren. Deze forse besparing geven wij liever aan u als consument.

Door de grote vraag variëren onze voorraden continu. Om deze prijzen te kunnen hanteren, verzamelen wij orders voor niet in voorraad zijnde producten en voeren deze op maandag in naar de fabriek.  Tenzij anders aangegeven bij het product. Houd dus rekening met enige levertijd. 

Indien u andere producten in onze E-shop wenst te bestellen, stuur ons dan een e-mail voor de beste prijzen.

Heeft u producten elders gezien tegen prijzen lager dan bij ons? Stuur een screenshot van het gewenste product en wij doen u een voorstel. Omdat wij zeer beperkt adverteren en geen geld kwijt zijn aan grote online winkels kunnen wij in bijna alle gevallen een beter voorstel doen 

 

 

© 2015 - 2021 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel