RH Logic 300 bureaustoel

Artikelnummer: 3340
Artikel 1 van 14 Volgende
€ 1.592,00 (exclusief btw)

RH Logic 300 ergonomische bureaustoel
Er zijn verschillende redenen om een nieuwe bureaustoel te kopen. De eerste reden kan zijn dat uw huidige bureaustoel aan vervanging toe is of dat deze niet de juiste ondersteuning biedt en u nekpijn of rugpijn ervaart tijdens computerwerk. Als de pijn te vaak terugkomt of zelfs niet meer weggaat kunnen de klachten chronisch worden. Hierdoor daalt het energieniveau en humeur en kan zelfs langdurig ziekteverzuim ontstaan.
Deze klachten kunnen voorkomen of vermindert worden door de beste ergonomische bureaustoel te kopen. Het beweegbare mechaniek, de voorgevormde kussens, de juiste instelling van de werkplek en regelmatige beweging zorgen ervoor dat u geen of minder pijn zult ervaren. Ook ervaart u meer energie en een beter humeur!

Wordt vaak gebruikt in:
- Kantoorruimtes
- Praktijkruimtes
- Receptieruimtes
- 24-uurs werkplekken

Zitten volgens het RH 2 punts principe (2PP). Wat is dat eigenlijk?
De ergonomische bureaustoelen van RH hebben een 2 punts principe (2PP) die is gebaseerd op het belang van een rechte houding en beweging tijdens het zitten. Dit zorgt ervoor dat ademhaling en bloedcirculatie makkelijker verlopen en dat beweging van de spieren wordt gestimuleerd. Op deze manier krijgt uw lichaam gegarandeerd de vereiste variatie en steun, ook wanneer u beweegt. Dit helpt u om meer te doen en beter te presteren.

Instellen RH Logic 300 ergonomische bureaustoel

Resultaat 
- Betere ondersteuning door de ergonomische kussens en kantelfunctie, waardoor het lichaam ontlast wordt.
- Helpen voorkomen/verlichten van lichamelijke klachten zoals: (lage) rugpijn, nekpijn en schouderpijn.
- De RH Logic 300 bureaustoel volgt al uw bewegingen, zodat uw bloedcirculatie en ademhaling gestimuleerd wordt.
- De RH Logic 300 bureaustoel heeft een zeer lange levensduur, waardoor u uiteindelijk financieel voordeliger uit bent + de beste ondersteuning voor uw lichaam heeft!

LEVERING 
Levering in heel Nederland, België en Luxemburg achter 1e deur, begane grond.

 

© 2015 - 2023 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel