Tunturi

Fitness apparatuur en fitness artikelen; haal op kantoor (en thuis) het beste uit jezelf!

Wilt u een hometrainer, crosstrainer, loopband of fitness artikel kopen, dan bent u bij Gezondkantoor.nl aan het goede adres. Bij ons vindt u altijd een passend fitnessartikel. Snelle levering, betaalbare topkwaliteit. Wij leveren deze op afspraak in Nederland en België.

Gezondkantoor.nl is officiële dealer van het merk Tunturi.

Tunturi. Feel better every day.

Opgericht in 1922 en ze zorgden voor een revolutie in de fitnesswereld in 1969. In dat jaar introduceerden ze de eerste ergometer hometrainer ter wereld voor thuisgebruik. Vandaag de dag bestaat hun assortiment uit tal van accessoires en apparaten voor cardio- en krachttraining. Kortom: alles wat je nodig hebt tijdens je reis naar een gezond lichaam en een gebalanceerde geest.

De roots liggen in de Finland en het minimalistische Scandinavische design stroomt door de aderen van onze producten. Dat stukje erfgoed zie je altijd in het assortiment terug. Ze hebben alles wat je nodig hebt om te trainen, waar en wanneer je maar wilt. Voor elke training, oefening en doel. Tunturi betekent 'grote berg' en staat symbool voor de alledaagse overwinning. Dat voldane gevoel dat door je lijf giert zodra je je training afrondt.

Voor hen telt maar één ding: to make you feel better every day.

In de wereld van Tunturi staan comfort, trainingsgemak, veiligheid en blijvende trainingsmotivatie voorop. Al meer dan 90 jaar werkt Tunturi aan de ontwikkeling van thuisfitnessapparatuur. Tunturi is ook specialist in fitnessaccessoires. Het assortiment biedt kwalitatief zeer hoogwaardige producten. Kortom, met een Tunturi zit je goed en train je verantwoord.

Actief bewegen
Het is aan te bevelen dat iedere gezonde volwassene 5x per week 30 minuten gemiddeld intens aerobic activiteit uitoefent en minstens 2x per week spierversterkend. In de westerse wereld haalt minder dan 10% van de volwassenen dit. Volgens een studie van Harvard University levert iedere € 1,-- welke wordt uitgegeven aan Wellness programma's op het werk € 3,27 op.

Het aanbieden van mogelijkheden hiervoor aan minimaal 1% van de medewerkers is een eis binnen WELL Building Standard (WELL 70 part 1 Optimization Cardiorespiratory Exercise Equipment). En het aanbieden van actieve werkstations met een loopband, deskbike, under deskbike of stepper voor 3% van de medewerkers is een optimalisatie (Well 71 Part 1 Optimization Active Workstations).

Zeker bij het werken in continudiensten is het belangrijk eens stil te staan bij een modernere kijk op de zaken. Zo wordt veel cafeïne gedronken tegen de slaap. Maar 5 minuten op een crosstrainer heeft hetzelfde positieve effect.

 

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel