Sorteer op
 • Aeris Muvman stahulp
  Aeris Muvman stahulp

  Afwisselend zitten en staan, steeds in beweging blijven, dat is waar de Aeris Muvman voor zorgt. De Aeris Muvman past voor iedere lichaamslengte en -proportie. Bekik de Aeris Muvman hier >>

  € 361,00
 • Aeris 3Dee ergonomische bureaustoel
  Aeris 3Dee ergonomische bureaustoel

  Aeris 3Dee ergonomische bureaustoel
  Active Office Chair met Swopper technologie en ergonomische rugleuning, gecertificeerd volgend DIN EN 1335.

  Er bestaan veel bureaustoelen. Maar welke stoel geeft ons onze natuurlijke…

  € 839,50
 • Populair

  Aeris Swopper kruk
  Aeris Swopper kruk

  De Swopper Work is beter dan 30 min. massage als het gaat om (lage) rugklachten of nekklachten te verminderen/voorkomen. 2 weken GRATIS uitproberen! Bekijk hier...

  € 579,00
 • Aeris Swopper rugleuning
  Aeris Swopper rugleuning

  Losse rugleuning voor de Aeris SwopperRugbekleding: gewatteerde hoes gemaakt van microvezel. Warm, zacht, gemakkelijk te reinigen en elegant.

  Enkel compatibel met de Aeris Swopper voorzien van een veerpoot Standard, Low, Light…

  € 168,00

Aeris

DUIDELIJK MINDER LICHAMELIJKE KLACHTEN  |  SIMPEL IN GEBRUIK  | A-MERKEN PRODUCTEN  | GRATIS VERZENDING 

De Aeris stahulpen zijn het succesnummer van het Duitse Aeris. Deze strak vormgegeven stahulpen voelen zich thuis op iedere dynamische werkvloer. Dat kan een laboratorium zijn, een medische werkomgeving of zelfs een ruige fabriekshal. Of voor thuis natuurlijk bij het aanrecht of tijdens het strijken. Met de muvman kunt u op steun rekenen tijdens het staan en daarbij tevens in beweging blijven door het actieve mechaniek. Ideaal ook om met een ergonomische zit/sta bureau te combineren!

Zoekt u een ergonomische kruk die lichamelijke klachten voorkomt/vermindert? En een ergonomische kruk die net dat extra stukje comfort geeft wat u nodig heeft tijdens zittend werk? Lees dan de onderstaande 6 gouden (& gezonde) voordelen van de ergonomische Aeris Swopper kruk. 

6 GOUDEN (& GEZONDE) VOORDELEN VAN DE AERIS SWOPPER KRUK

1. ALTIJD EEN GOEDE ZIT
Uit onderzoek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) blijkt dat Nederlanders te veel stilzitten. Iedereen die zittend werk verricht weet dat het belangrijk is om tussentijds regelmatig te bewegen om het lichaam gezond te houden, omdat langdurig  zitten nadelige gevolgen heeft voor de gezondheid. Er is een grotere kans op diabetes, overgewicht, hart- en vaatziekten.

Zittend werk is nu eenmaal niet helemaal te voorkomen. Zeker niet bij kantoor-/beeldschermwerk of het volgen van colleges. Uit onderzoek van The Lancet blijkt dat gezondheidsschade als gevolg van lang stilzitten is te compenseren door dagelijks flink te bewegen. Wij kunnen dus blijven zitten, als wij er maar iedere dag stevig bij gaan bewegen.

Met behulp van de ergonomische Swopper kruk neemt u automatisch een goede en actieve houding aan. De Swopper kruk heeft een veersysteem die actief zitten stimuleert, waardoor u tijdens uw werkdag meer beweegt en uw gelijktijdig uw spieren traint.

2. HOUDT DE WERVELKOLOM GEZOND
Als u een gezonde wervelkolom belangrijk vindt, schaf dan zeker een ergonomische Swopper kruk aan. Door het ‘Swoppen’ met de Swopper kruk blijven de wervelschijven elastisch en gezond! De 3D-beweging van deze ergonomische kruk voorkomt een eenzijdige drukbelasting van de wervelkolom, waardoor de wervelkolom soepel blijft.

3. VOORKOMT/VERMINDERD RUGKLACHTEN
Uit onderzoek is gebleken dat mensen met lage rugklachten vrijwel altijd meer baat hebben bij het dagelijks ca. 30 minuten zitten op een ergonomische Swopper kruk dan een massage. De Swopper kruk verstevig uw rug-, buik- en beenspieren, omdat u tijdens het zitten (ongemerkt) in beweging blijft. Hierdoor blijft de rug soepel en worden rugklachten voorkomen of sterk vermindert!

4. VOORKOMT VAATZIEKTEN
Door een verkeerde zithouding worden bloedvaten afgekneld en vaatziekten gestimuleerd. De vorm van de Swopper zitting (afgeschuind) zorgt er juist voor dat er geen bloedvaten in de benen afgekneld worden. Doordat de ergonomische Swopper kruk ook zorgt voor actief zitten wordt een goede bloedsomloop gestimuleerd, waardoor vaatziekten wordt voorkomen.

5. HOUDT SPIEREN EN GEWRICHTEN FIT
Omdat de Swopper kruk actief zitten tijdens (beeldscherm)werk stimuleert blijven alle spieren en gewrichten continue in beweging. Deze bewegingen versterkt de spieren in uw lichaam en maakt de gewrichten sterker. Hierdoor worden vastzittende spieren en gewrichtsziekten voorkomen/vermindert.

Omdat u tijdens uw (beeldscherm)werk vaak in beslag wordt genomen door urgente werkzaamheden heeft u niet altijd de tijd om bewust bezig te zijn met bewegen. De Swopper kruk zorgt ervoor dat dit automatisch gebeurd, zonder dat u hierbij na hoeft te denken.

6. VERBETERT DE STEMMING :-)
Dankzij de ergonomische Swopper kruk neemt u een goede en actieve (werk)houding aan, waardoor de wervelkolom gezond blijft, rugklachten wordt voorkomen of verminderd, de bloedsomloop en beweging van de spieren en gewrichten wordt gestimuleerd. Uiteindelijk  zorgt voor een (veel) gezonder lichaam, meer activiteit in de hersenen en een nog beter humeur!

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel