Wie zijn we?

WIE ZIJN WIJ?
Gezondkantoor.nl is de webshop van Reacon B.V.; ergonomisch adviseurs en leverancier kantoormeubelen.
Reacon bestaat sinds 2003 en werkt sinds 2018 met de principes van WELLcertificate als uitgangspunt. Daarom is in 2018 TaskOffice Working WELL opgericht om u nog beter van dienst te zijn met alle ergonomische diensten. Hiervoor werken wij met een team van experts.

Gezondkantoor.nl is ons online kantoormeubelshop met een ruim assortiment aan ergonomische bureaustoelen, zit-statafels en diverse kantoorartikelen. Hier vind je altijd een passende bureaustoel, zit-statafel of kantoorartikel. Kantoormeubelen, snelle levering, betaalbare topkwaliteit, een gebruiksvriendelijke website en een behulpzame klantenservice.

MERKDEALER
Wij zijn officieel merkdealer van onder andere: Nowy Styl (voorheen Rohde & Grahl), KAB Seating, Humanscale, Dauphin, SEDUS, RH stoelenHÅGMalmROVO, Klöber, Varier, Fleischer, Steelforce, ​Herman Miller.

EIGEN TRANSPORTSERVICE
Wij werken voor kleine leveringen samen met PostNl en DPD, grotere bestellingen leveren wij met onze eigen transportservice. 

Om de Algemene Voorwaarden van Gezondkantoor.nl te lezen, klik hier.

DE DOELSTELLING VAN GEZONDKANTOOR.NL
"De mogelijkheid bieden voor een passende en ergonomische oplossing tijdens kantoor- en beeldschermwerk, door middel van een bureaustoel, zit-statafel of ander kantoorartikel".

Dit alles kunnen wij mogelijk maken door ons enthousiaste team!


ONS ENTHOUSIASTE TEAM

Jan Tissing

  

 

 

JAN TISSING

Managing Director
& Company ergonomics

 

 

 


 

 

Els Eversdijk - Tres

Martin Fellinga 

ELS EVERSDIJK

Frontoffice Manager
& Logistics planner

MARTIN FELLINGA

Service Manager

 

 

Mike van Houte

 

STEPHAN VAN DOORN

Warehouse & Logistics

 

MIKE VAN HOUTE

Logistics

 

 

 

 

   
   

Jan Tissing: "Als kleine organisatie zijn wij zeer begaan met milieu en voeren dat uit volgens het model van Kate Raworth. Hierbij staat gebruik, revitalisatie en uiteindelijk hergebruik centraal. Hiervoor beperken wij virgin materiaal tot een minimum en kiezen wij primair voor hergebruikt materiaal. Wij zijn hierbij een handelsorganisatie met zeer beperkte eigen productie. Omdat wij de producten en onderdelen welke wij verhandelen niet allemaal kunnen herleiden naar een FSC certificaat is het zeer moeilijk zelf FSC gecertificeerd te worden, tenzij wij de stromen met FSC en zonder FSC kunnen borgen. Ook al zijn de producten FSC, omdat wij als leverancier dat niet zijn, zetten wij ze niet op als FSC.

Bijvoorbeeld een stoel (product) welke is gerevitaliseerd of refurbished, bezit in geen enkel bekend geval een FSC. Eenvoudigweg omdat de keten niet klopt.

Naar het model van Kate Raworth verwerken wij ons plastic afval tot een eigen product en helpen wij de natuur waar mogelijk o.a. door het hebben van bijenvolken. Wij gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. En betalen itt vele anderen wel onze belasting in Nederland / EU."

 

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel