Sorteer op
 • NPR1813

  Motion 2070 NPR bureaustoel, mesh rug
  Motion 2070 NPR bureaustoel, mesh rug

  PRODUCTINFORMATIE

  ∙ Vaste hoogte netbespannen design rug (kleur zwart)
  ∙ In hoogte- en diepte verstelbare lendensteun
  ∙ Gestoffeerde comfort zitting met stiknaden, zonder afdekkap
  ∙ In hoogte-, breedte- en diepte…

  € 599,00 € 499,00
 • Budget

  Motion 1000
  Motion 1000

  PRODUCTINFORMATIE
  - In hoogte verstelbare gestoffeerde rug (kleur zwart)
  - Gestoffeerde comfort zitting
  - In hoogte verstelbare en in breedte- en diepte instelbare rechte klikarmleggers
  - Slijtvaste bekleding, 100.000 Martindale
  -…

  € 329,00
 • Populair

  Motion 8700 Edition bureaustoel, rug in mesh zwart
  Motion 8700 Edition bureaustoel, rug in mesh zwart

  Comfortabel zitten gedurende een langere periode is nooit een probleem met de 8700 Edition. Het Donati D109 mechaniek, de comfort zitting met stiknaden (zonder afdekkap) en 6 cm verstelbaarheid, de netbespannen rug en de in hoogte…

  € 549,00 € 449,00
 • Populair

  Motion 8700 Edition Comfort bureaustoel, rug in stof zwart
  Motion 8700 Edition Comfort bureaustoel, rug in stof zwart

  Comfortabel zitten gedurende een langere periode is nooit een probleem met de 8700 Edition Comfort. Het Donati D109 mechaniek, de comfort zitting met stiknaden (zonder afdekkap) en 6 cm verstelbaarheid, de gestoffeerde rug en de…

  € 595,00 € 495,00
 • XS versie

  Motion 200XS
  Motion 200XS

  DE STOEL voor een tenger postuur en voor het voorkomen van circulatie klachten in onderlichaam.

  2 unieke punten samen in 1 stoel.

  Een zitkussen ontworpen door onze eigen deskundigen. Dit zitkussen beperkt circulatie problemen…

  € 1.165,00

Motion bureaustoelen

MOTION, DE STOEL DIE JOU WEER LAAT BEWEGEN

Kunnen we een bureaustoel ontwikkelen die de nieuwe norm wordt? Een premium stoel die zich aanpast aan jouw unieke lichaam? Die eraan bijdraagt dat je ook na je werk nog genoeg energie hebt om actief te zijn? Dat was de vraag die wij onszelf als ergonomen stelden. Het antwoord: ja! Het werd de MOTION, een toegankelijke stoel van topkwaliteit. De stoel die jou in beweging brengt en in beweging houdt. De nieuwe norm.

WAAROM EEN NIEUWE BUREAUSTOEL?
Werk je op kantoor? Dan zit je het grootste deel van de dag op je stoel. Dat is niet erg. Zolang je maar een goede stoel hebt. En daar schortte het op sommige fronten aan, vonden wij. De bestaande norm was achterhaald. De norm had aan kwaliteit ingeboet. Tijd voor een nieuwe bureaustoel. Tijd voor een nieuwe norm.

WAT MAAKT DE MOTION UNIEK?
Het belangrijkste misschien wel is dat de stoel mede is ontwikkeld door ervaren ergonomen. Mensen die precies weten wat jouw rug en jouw lijf nodig hebben om fit te blijven: beweging, ook tijdens het zitten. MOTION activeert je. Dit is een stoel waar wij voor 100% achter staan, zowel in materiaalgebruik als in functionaliteit.

VIJF REDENEN OM VOOR DE MOTION TE KIEZEN
MOTION is een merk van TASKOffice, het Nederlandse bedrijf dat is opgericht door ergonomen en dat zich volledig richt op het ergonomisch inrichten van werkplekken. Er zijn vijf redenen waarom de MOTION ook voor jou de beste optie is:

 1. - De MOTION biedt ondersteuning op maat
  De stoel past zich volledig aan jouw lichaam aan. Dankzij de lendepomp en de horizontaal én verticaal verstelbare banden bijvoorbeeld wordt jouw hele rug maximaal ondersteund.

 2. - De MOTION verlaagt de druk in het lichaam
  Als je zit, ligt er veel druk op je bekken. De zitting van de MOTION herverdeelt die druk, mede dankzij de gebruikte BIO-technologie. Er komt minder druk op je lichaam te staan. Dat helpt klachten voorkomen.

 3. - De MOTION activeert jouw lichaam
  Je lichaam wil van nature ‘leven’. Het wil het gevoel hebben dat het actief is. Doordat de MOTION zich aanpast aan jouw lichaam en met jou mee beweegt, activeer je jouw bloedcirculatie. Dat maakt je energieker.

 4. - De MOTION kun je je helemaal eigen maken
  Om te benadrukken dat de MOTION zich aanpast aan jouw lichaam, hebben we bedacht dat je jouw stoel ook in uiterlijk aan jouw voorkeuren aan moet kunnen passen. En dus kun je de MOTION met de hoes en kleur van jouw persoonlijke voorkeur bestellen.

 5. - Je krijgt 15 jaar full service garantie
  Voor de productie van de MOTION gebruiken we premium materialen. De investering die je doet in een goede stoel moet het dubbel en dwars waard zijn, in functionaliteit én kwaliteit.

KIES VOOR BEWEGING! KIES VOOR DE MOTION!
Je zit verschillende uren per dag. Dat is niet erg. Als je maar zorgt dat je stoel zich aan jouw lichaam aanpast en met jou mee beweegt; zodat je ook na je werk de energie hebt om van het leven te genieten. Daarom ontwikkelden wij een nieuwe stoel. Om ons steentje bij te dragen aan minder pijn en meer beweging.

AFWIJKENDE UITVOERINGEN IN KLEUR 
Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@taskoffice.eu

 

 

Gezondkantoor.nl en TaskOffice Working WELL zijn onderdeel van Reacon B.V.; ergonomisch adviseurs en leverancier kantoormeubelen. Reacon levert projectmatig 24/7 producten aan o.a Politie, Rijkswaterstaat en Defensie.

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel