WIE ZIJN WIJ?
Gezondkantoor.nl is de webshop van Reacon B.V.; ergonomisch adviseurs en leverancier kantoormeubelen.
Reacon bestaat sinds 2003 en werkt sinds 2018 met de principes van WELLcertificate als uitgangspunt. Daarom is in 2018 TaskOffice Working WELL opgericht om u nog beter van dienst te zijn met alle ergonomische diensten. Hiervoor werken wij met een team van experts.


Gezondkantoor.nl is ons online kantoormeubelshop met een ruim assortiment aan ergonomische bureaustoelen, zit-statafels en diverse kantoorartikelen. Hier vind je altijd een passende bureaustoel, zit-statafel of kantoorartikel. Kantoormeubelen, snelle levering, betaalbare topkwaliteit, een gebruiksvriendelijke website en een behulpzame klantenservice kenmerken Gezondkantoor.nl. 

MERKDEALER
Wij zijn officieel merkdealer van onder andere: KAB Seating, Humanscale, Dauphin, SEDUS, RH stoelenHÅGMalmROVO, Klöber, Varier (voorheen Stokke), Fleischer, Steelforce, ​Herman Miller.


EIGEN TRANSPORTSERVICE
Wij werken voor kleine leveringen samen met PostNl en DPD, grotere bestellingen leveren wij met onze eigen transportservice. Zo kunnen we op een door u gewenst tijdstip leveren.

Om de Algemene Voorwaarden van Gezondkantoor.nl te lezen, klik hier.

DE DOELSTELLING VAN GEZONDKANTOOR.NL
"De mogelijkheid bieden voor een passende en ergonomische oplossing tijdens kantoor- en beeldschermwerk, door middel van een bureaustoel, zit-statafel of ander kantoorartikel".

Dit alles kunnen wij mogelijk maken door ons enthousiaste team!


ONS ENTHOUSIASTE TEAM

  

 

 

JAN TISSING

Managing Director / Bedrijfsergonoom

 

 

 


 

 

 

ELS EVERSDIJK-TRES

Frontoffice medewerker

 

 

SAIDA SALLALI

Logistiek / Commerciële binnendienst

 

 

 

 

MARTIN FELLINGA

Service-monteur

 

MIKE VAN HOUTE

Logistiek medewerker

 

HANS SCHUURHUIS

Magazijn medewerker

 

   
   

 

 

© 2015 - 2020 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel