Sorteer op
 • Aanbieding!

  UP is 1
  UP is 1
  € 169,00 € 129,00
 • Aanbieding!

  UP is 1 *Junior Edition*
  UP is 1 *Junior Edition*
  € 148,00 € 129,00


Interstuhl is een familiebedrijf uit de Schwäbische Alb 

Al meer dan 50 jaar ontwikkelen en bouwen zij stoelen voor de werkomgeving en leveren inmiddels wereldwijd 'Interstühle Made in Germany'. Hun doel is met hun hoogwaardige zitoplossingen niet alleen de gezondheid en vitaliteit van de 'veelzitter' te beschermen, maar ook alles eraan te doen zodat men op een Interstuhl zonder spijt kan genieten. 'Enjoy Seating Performance' is niet alleen de slogan; het is de Interstuhl-belofte die ze al meer dan 30 miljoen keer zijn nagekomen.

Interstuhl ontwikkelt meubelen van een hoog niveau design in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers, architecten en fabrikanten. Interstuhl beschouwt designstrategieën als een integrale taak binnen het bedrijf. Dit betekent dat de doelstellingen en maatregelen niet kunnen worden gescheiden. Design is een cruciale factor voor het succes van een product. Dit heeft echter niets te maken met esthetische verfraaiing, het is eerder een totaalconcept, er moet rekening worden gehouden met gebruikerseisen, technische innovaties en productie-, milieu- en marktomstandigheden. Het is essentieel dat het ontwerp van Interstuhl producten er innovatief, gebruiksvriendelijk, duurzaam en milieuvriendelijk uit zien.

De synthese van design, technologie en functies zorgt ervoor dat hun producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. De vele nationale en internationale designawards die toegekend zijn aan het door Interstuhl ontworpen meubilair, zoals de red dot, iF en neocon prijzen, zijn het bewijs.

 


 

© 2015 - 2020 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel