Bestelprocedure

BESTELPROCEDURE

1. Hoe kunnen er kantoormeubelen besteld worden via onze website?
Zoek een artikel uit op de site en volg de aangegeven stappen om het artikel te bestellen. Met behulp van deze stappen kan het artikel samengesteld worden, geheel naar wens. Wanneer alle stappen doorlopen zijn, kunt u het aan uw winkelmand toevoegen. Als u al uw gegevens, de aflevergegevens en de betaalmethode heeft ingevuld, kunt u uw bestelling afronden en wordt er direct een bevestigingsmail gestuurd naar het e-mail adres dat u ingevoerd heeft.

2. Bevestigings e-mail
Als er binnen een werkdag nog geen bevestigingsmail in de mailbox staat, dan kan er het beste even contact worden opgenomen met één van onze medewerkers. Let op, het kan zijn dat de bevestigingsmail is blijven hangen in de ongewenste/junk mailfolder!

Het is belangrijk dat de bevestigingsmail goed doorgelezen wordt. In deze e-mail staan namelijk de gegevens die Gezondkantoor.nl ontvangen heeft. De bestelling zal dan ook exact worden uitgevoerd aan de hand van deze gegevens. Mochten deze gegevens niet kloppen, dan dient er zo snel mogelijk contact te worden opgenomen met een medewerker van ons kantoor.

3. Annuleren of wijzigen van een bestelling
Als een geplaatste bestelling geannuleerd of gewijzigd moet worden, kan dit door zo spoedig mogelijk contact op te nemen met één van onze medewerkers per mail. Annuleren kan alleen wanneer een kantoormeubel nog niet in productie genomen is. Telefonisch kan er niet geannuleerd worden.

Heeft u nog vragen?
Stuur een bericht.
   

 

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel