Thuiswerkplek

Meer bewegen!

Sta minimaal 13x per werkdag op van uw bureau. Minimaal 1x per uur. Neem de trap in plaats van de lift en maak eens een lunchwandeling. Voor meer tips kunnen wij u, aan de hand van WELL Certificate, van dienst zijn. Onze Working WELL adviseurs staan voor u klaar.       
Daarnaast leveren wij diverse producten, zo makkelijk mogelijk samengesteld. Frames voor tafels, bladen, elektrificatie. Stoelen, stahulpen en zadelkrukken. Er is al een elektrisch verstelbare zit-sta tafel inclusief bekabeling en stoel vanaf € 800,-- excl btw.

Tafels
Wij bouwen deze modulair op. Een los frame zodat u uw eigen oude blad kunt hergebruiken, tafelbladen (standaard voorraad en naar wens gemaakt) en elektrificatie met een keuze uit samengestelde paketten.

Opbouw complete tafel
In tegenstelling tot frames worden tafels compleet gemonteerd geleverd. Wij bouwen deze modulair op. U kiest een frame, een blad en indien gewenst een elektrificatie pakket. Wij monteren dit voor u, zagen de openingen voor kabeldoorvoer enz. Alleen nog de stekker in het stopcontact en u kunt aan het werk.

Stoelen, stahulpen en zadelkrukken 
Tussen zitten (tafelhoogte vanaf 64cm) en staan (tafelhoogte tot 130 cm) zijn diverse variatiemogelijkheden. De hiervoor gebruikte stahulpen en zadelkrukken zijn vaak een nog persoonlijkere keuze dan de tafel en stoel. Wij hebben diverse modellen op deze site geplaatst. Staat uw wens van stoel, stahulp of zadelkruk er niet bij, neem dan contact met ons op.

Elektrificatie
Losse onveilige verlengsnoeren? Dat is verleden tijd met ons complete pakket van elektrificatie. Standaard vanuit de wandcontactdoos 1 aansluitsnoer van 300 cm naar 1 stekkerblok van 4x 230V. Kabelbevestigingen en indien gewenst een doorkoppeling naar een contactdoos en kabeldoorvoer in het blad.

Monitor armen
Ruimte winnen op de werktafel kan door gebruik van een goede monitor arm.  Let hierbij op dat de arm niet naar het blad toe knikt, want dan gaat de ruimtewinst weer verloren. Daarnaast moet de arm eenvoudig in hoogte en diepte verstelbaar zijn. Er is een lees optie voor als u in de toekomst mogelijk met een touch screen gaat werken.

Wij doen meer dan verkopen van producten. Bij ons maakt u ook gebruik van onze kennis en ervaring. Niet voor niets beveelt 93% van onze klanten onze producten aan!

ADVIES NODIG?
Stuur een bericht.  

 

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel