COVID WALL / separatie

Scheidingswand vloermodel

Separeren van werkplekken. Realiseren van Cubicals / cellen kantoren. Deze scheidingwanden van karton zijn licht van gewicht en makkelijk in elkaar te zetten. Voor als gepaste afstand niet mogelijk is. De wand is ook nog eens herbruikbaar als presentatie wand voor beurzen of evenementen. Er is keuze uit diverse ondergronden en de wand kan voorzien worden van een logo. We gebruiken zacht karton omdat COVID-19 daar minder lang op leeft. daarom is het niet waterbestendig, maar kan wel voorzichtig met een vochtige ontsmettingsdoek afgenomen worden. De wand staat op zichzelf stevig, maar is indien gewenst in de bodembox te verzwaren. LET OP: eigen tekst / logo is mogelijk zelfs geheel eigen ontwerp vraag naar de mogelijkheden.

Denk aan: entree, wachtruimten, afstand markeringen en vooral bureaus naast elkaar. 

Materiaal: EE golfkarton

Box onderaan is 20 x 20 x 150 cm
De staander is 115 x 132 x 5 cm
Totale hoogte is dan 170 cm x 150 breed

Wij bieden 3 modellen. Steen (standaard voorzien van infographics), Hout en groen (standaard voorzien van post it notes & fun).
Steen / hout of groen motief aangeven in bestelling/ keuze bestellijst.

Alle 3 de prints zijn mogelijk op alle designs! Wensen kunnen opgegeven worden in de tekst bij de bestelling. Ook kan een WALL worden aangepast naar uw eigen organisatie!

Sorteer op
 • COVID-19

  COVID WALL
  COVID WALL

  1,5 meter of scheidingswand. Verminderen kans op COVID-19. Herbruikbaar

  € 39,00
 • COVID-19

  COVID WALL brandvertragend
  COVID WALL brandvertragend

  Scheidingswand vloermodel Brandvertragend (Beelite)Separeren van werkplekken. Realiseren van Cubicals / cellen kantoren. Deze scheidingwanden van karton zijn licht van gewicht en makkelijk in elkaar te zetten. Voor als gepaste…

  € 69,00
 • géén afbeelding beschikbaar

  COVID Screen

  Nog geen afbeelding beschikbaar.

  Op veler verzoek een scherm van 2 mm dik plexiglas voorzien van mogelijkheden tot ophangen aan zowel de lange (boven bv bureaus) als de korte zijde. Naast bureau. Op te hangen o.a. middels…

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel