Milieu & Circulair ondernemen

Wij zijn voortrekker op gebied van milieu en circulair ondernemen

Uw oude bureaustoel mee retour geven is geen probleem. In veel gevallen bieden wij u zelfs een bedrag  voor uw oude producten als extra korting.

CIRCULAIR ONDERNEMEN

Als eerste webwinkel biedt Gezondkantoor.nl statiegeld en onderhoud op producten.  Omdat wij duurzaamheid en het recyclen van bureaustoelen erg belangrijk vinden, gaan wij verder dan alle andere aanbieders op gebied van circulair ondernemen!

Hier ziet u ons proces. 

Wij verkopen vrijwel alleen producten welke zijn geproduceerd van gerecyclede grondstoffen. Bij de verkoop trachten wij samen met u zoveel mogelijk grondstoffen te behouden en dumpen van zogenoemde waardeloze materialen tegen te gaan. Wij vinden onze aarde te kostbaar om grondstoffen te verspillen. Hiervoor bieden wij een gegarandeerde restwaarde (statiegeld) op uw nieuwe product bij inruil van uw oude bureaustoel. De oude producten waarderen wij op (RE-USE) of verwerken wij zoveel mogelijk tot een nieuw product (de SitBrick).

Daarnaast bieden wij enkele artikelen in een speciale uitvoering en tegen aantrekkelijke condities. Dat alles op een zo duurzaam mogelijke basis. 

Circulair inkopen voor overheid, bedrijf en particulier is eenvoudig bij Gezondkantoor.nl!

Gezondkantoor is een webwinkel van Reacon BV; ergonomisch adviseur en leverancier bureaustoelen!

Sitbrick

Van oude plastic onderdelen maken wij o.a de SitBrick en participeren wij in de Se-Fit van Sedus. Wij kunnen wanden, zitelementen en tafels maken uit plastic afval. Niet alleen uit homogene afvalstromen, maar na 2 jaar investeren van tijd, geld en energie ook uit Belgische vuilverwerkingscentrales en daar zijn wij best wel trots op!

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel