Gezondkantoor.nl is de webwinkel van REACon (ergonomie en werkplekadviseurs) en maakt gebruik van hun diensten als het gaat om vervoer, reparatie, instelling en advies

WellCertificate Benelux? 

Sinds 2018 werken wij zoveel mogelijk rekening houdend met de eisen van WellCertificate. Deze wereldwijd geaccepteerde standaard houdt rekening met gezondheid en welbevinden van de gebruikers. Ons doel is alle artikelen op de website volgens WellCertificate te leveren en ook uw gebouw te kunnen certificeren middels onze eigen Well IP Ambassadors.

Ergonomie adviseurs

Ons netwerk van bedrijfsfysiotherapeuten dekt geheel de Benelux. Ervaren mensen welke u bijstaan van telefonisch advies tot uitgebreide werkplekoptimalisatie ter plaatse. 

Trainingen

Wij verzorgen trainingen aan uw medewerkers en/of VG&W medewerkers. Allen af te sluiten met een duidelijk certificaat.

Leveringen op maat in de hele Benelux en in overleg er buiten. 

Ons magazijn is gevestigd in Wemeldinge (Zeeland NL). Wij profiteren van goede verbindingen met heel Nederland en België. Wij bedienen hierdoor eenvoudig belangrijke stedelijke gebieden zoals de Vlaamse Ruit, de Brabantse Stedenrij, de Randstad, Arnhem-Nijmegen, Twente, Groningen, de Euregio Maastricht-Luik, Brussel en Luxemburg, het is voor ons eigen transport niet ver. Daardoor zijn wij dé bureaustoelenleverancier van de Benelux geworden. 

Samen kiezen we altijd de beste oplossing voor uw bedrijf: levering wanneer het u uitkomt, levering waar u dat wilt, levering in de hoeveelheden die handig voor u zijn. Dat is ons maatwerk!

Meer weten

Op onze website vindt u veel informatie over onze diensten. Natuurlijk kunt u ook gewoon contact met ons opnemen. Dat is sowieso verstandig voor een goed advies!

© 2015 - 2021 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel