Sorteer op
 • Varier Variable™ Balans - kniestoel
  Varier Variable™ Balans - kniestoel

  VARIER VARIABLE BALANS KNIESTOELEr zijn verschillende redenen om een Varier kniestoel te kopen. De eerste reden kan zijn dat uw huidige kniestoel aan vervanging toe is of dat u tijdens zittend (beeldscherm)werk nekpijn of rugpijn…

  € 247,10
 • Varier Wing™ Balans - kniestoel
  Varier Wing™ Balans - kniestoel

  Varier Wing Balans kniestoelVoorkomt rugpijn en nekpijn + traint spieren
  Deze klachten kunnen voorkomen of vermindert worden door een Varier kniestoel te kopen. De afwisseling van zitten op een bureaustoel en zitten op een Varier…

  € 866,94
 • Varier Thatsit™ Balans - kniestoel
  Varier Thatsit™ Balans - kniestoel

  VARIER THATSIT BALANS KNIESTOEL MET RUGLEUNINGEr zijn verschillende redenen om een Varier kniestoel te kopen. De eerste reden kan zijn dat uw huidige kniestoel aan vervanging toe is of dat u tijdens zittend (beeldscherm)werk…

  € 1.238,84
 • Verhogingsblokken voor Varier Variable™ Balans kniestoel
  Verhogingsblokken voor Varier Variable™ Balans kniestoel

  Verhogingsblokken voor Varier Variable Balans KniestoelZijn de kniesteunen van uw Varier Variable Balans kniestoel te laag?
  Verhelp dit met de verhogingsblokken van Varier.
  Dankzij de verhogingsblokken vermindert u de afstand…

  € 58,00
 • Soft Tape (zwart of beige)
  Soft Tape (zwart of beige)

  Ontdek hier de voordelen van de originele Varier (Stokke) Soft Tape! Uit voorraad leverbaar, altijd de goedkoopste en GRATIS Verzending!

  € 25,00
 • Varier Monochrome Variable™ Balans - kniestoel
  Varier Monochrome Variable™ Balans - kniestoel

  SPECIALE KLEUREDITIE VAN DE VARIER KNIESTOELVerkrijgbaar in 5 prachtige meubelstoffen uit de Forest Nap collectie van Kvadrat.

  De Forest Nap collectie van Kvadrat bevat effen meubelstoffen gemaakt van 95% Nieuw Wol en 5% Nylon.…

  € 247,10
 • Varier Multi™ - kniestoel
  Varier Multi™ - kniestoel

  Varier Multi kniestoelVoorkomt rugpijn en nekpijn + traint spieren
  Deze klachten kunnen voorkomen of vermindert worden door een Varier kniestoel te kopen. De afwisseling van zitten op een bureaustoel en zitten op een Varier…

  € 742,98
 • Variable™ Plus
  Variable™ Plus

  Terwijl ons huis vroeger werd verdeeld in kamers met bepaalde functies, zijn de grenzen tussen de verschillende woonruimtes vandaag de dag wat minder structureel. Je eigen vier muren zijn niet langer alleen toevluchtsoorden voor…

  € 667,77

Alle kniestoelen

VARIER KNIESTOEL 

U herkent het vast wel: u zit een paar uur achter uw computer of laptop te werken, en dan begint de pijn weer op te komen. Een zeurende en stekende pijn onder in de rug (lage rugpijn) of een stijve en pijnlijke nek (nekpijn). Door de aanschaf van een wereldwijd beroemde Varier kniestoel, voorkomt u de steeds terugkerende rugpijn en nekpijn.
Wij zijn er trots op samen te werken met de ontwerper Peter Opsvik o.a met de ontwikkeling van de Globe Concept producten. 

Hoe uw houding en gezondheid stapsgewijs verandert
Probeer de verandering van werkhouding, door het zitten op een Varier kniestoel langzaam op te bouwen (in het begin ieder half uur ca. vijf minuten), omdat de ideale en andere werkhouding in het begin niet geweldig aan zal voelen. Dit betekend absoluut niet dat u toe moet geven aan de huidige (ongezonde) zithouding. Na enkele dagen zal de nieuwe werkhouding prettig aanvoelen en zal u duidelijk verschil in energie en concentratie en merken dat u minder vermoeid zult zijn en lichamelijke klachten zult hebben.

Dynamisch zitten op een Varier stoelGebruiksgemak kniestoel
De Varier kniestoel is erg makkelijk in gebruik. De kniestoel kan zonder knop verstelling gebruikt worden. Dankzij het compacte formaat is de kniestoel makkelijk te verplaatsen naar een andere ruimte of te vervoeren.

Levensduur kniestoel
Hoe lang gaat een Varier kniestoel mee? Dankzij de kwalitatief hoogwaardig gebruikte materialen gaat een Varier kniestoel bijzonder veel jaren langer mee dan een andere merk kniestoel. Op de lange termijn is het ook nog eens een minder grote investering met als groot voordeel dat uw lichaam beter ondersteund wordt en uw rugpijn en nekpijn vermindert.

Bekijk ons online aanbod en vind het product van uw keuze!

ADVIES NODIG?
Stuur een bericht.

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel