Sorteer op

ZIT-STA BUREAU

Als u werk achter de computer verricht, brengt u vermoedelijk meer tijd per dag aan het bureau door dan aan iets anders in uw leven.
Vaak wordt die tijd doorgebracht met zitten op een bureaustoel die te laag is, met een computerbureau dat te hoog is en onze nek gebogen naar beneden kijkend naar het scherm.
Dit kan allerlei nare dingen tot gevolg hebben, zoals vermoeide ogen, rugpijn, nekpijn, schouderpijn en polspijn. We weten allemaal dat verkeerd zitten een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, diabetes en zelfs kanker kan veroorzaken.
Kantoorbanen lijken misschien niet fysiek belastend, maar ze kunnen ons wel verschillende fysieke problemen bezorgen!

Waarom een zit-stabureau?
Door het werk af te wisselen in een zittende en staande positie achter het bureau wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Juist deze afwisseling zorgt voor een betere doorbloeding van het hele lichaam en zorgt voor minder vermoeidheid en meer energie, een betere doorbloeding van onze hersenen, die hierdoor meer zuurstof krijgen en optimaal presteren.

Hoe u uw houding en gezondheid stapsgewijs verandert.
Probeer de verandering van werkhouding langzaam op te bouwen (in het begin ieder half uur ca. vijf minuten), omdat de ideale en andere werkhouding in het begin niet geweldig aan zal voelen. Dit betekent absoluut niet dat u toe moet geven aan de huidige (ongezonde) zithouding. Na enkele dagen zal de nieuwe werkhouding prettig aanvoelen en zult u duidelijk verschil in energie en concentratie hebben. U merkt dat u minder vermoeid zult zijn en minder lichamelijke klachten zult hebben.

Voor iedereen een geschikt bureau!
In onze online winkel vindt u een computerbureau die geschikt is voor alle soorten kantoorwerkplekken, thuiswerkplekken en studieplekken. 

De bureaus zijn makkelijk in gebruik en zorgen ervoor dat u actief kunt werken.

Niet voor niets beveelt 93% van onze klanten onze producten aan!
Bekijk ons online aanbod en vind het product van uw keuze!

ADVIES NODIG?
Stuur een bericht.
 

Om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, rijden onze chauffeurs nu alleen. Als gevolg hiervan levert de chauffeur op de begane grond, na de eerste deur.

© 2015 - 2021 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel