Sorteer op
 • Xilium bureaustoel
  Xilium bureaustoel

  Xilium Black edition De beste zitpositieWaarom zijn we dol op hangmatten? Vooral vanwege het effect van hangend liggen. Dit karakteristieke ‘vakantiemeubel’ wikkelt zich om de rug en biedt de ruggengraat rust, met als gevolg…

  € 1.299,00
 • Xilium Duo Back bureaustoel
  Xilium Duo Back bureaustoel

  DUO BACK. Stoel inclusief multi armleggers, exclusief neksteun.Uitvoering zwart (wit is optioneel)

  De beste zitpositieWaarom zijn we dol op hangmatten? Vooral vanwege het effect van hangend liggen. Dit karakteristieke…

  € 1.430,00

Xilium

Xilium: zitten opnieuw uitgevonden

Bij het ontwerpconcept voor de Xilium-stoelenlijn hebben we (lees: Rohde & Grahl) ons laten inspireren door de veranderingen in de huidige manier van werken.  
Rohde & Grahl besloot hun benadering aan te passen aan de manier waarop we zitten. Dankzij de vele functionele oplossingen, bepaal je met de xilium-serie zélf hoe je zit. 
De bureaustoel xilium is een ontwerp van Martin Ballendat. Hij studeerde Industrial Design aan de Folkwangschule, Essen. Sinds 1995 heeft hij twee designstudio's. Hij ontwierp eerder voor ROHDE & GRAHL de bureaustoel Xenium 

De beste zitpositie is altijd de volgende.
Waarom zijn we dol op hangmatten? Vooral vanwege het effect van hangend liggen.  Dit karakteristieke ‘vakantiemeubel’ wikkelt zich om de rug en biedt de ruggengraat rust, met als gevolg dat jij je extra ontspannen voelt. 
Door het ontwerp van de rugleuning en het unieke mechanisme van de xilium is de bureaustoel te vergelijken met een comfortabele hangmat, die elke beweging voelt en je ontspannen laat zitten in elke positie. 
De achterliggende gedachte is een duidelijke: het is niet goed om de hele dag in dezelfde positie te blijven zitten. Vergeet niet; de beste zitpositie is namelijk altijd de volgende. Het belangrijkste is dat je beweegt.


Allesomvattend antwoord op uiteenlopende behoeftes.
De xilium-bureaustoel is speciaal ontworpen als allesomvattend antwoord op de uiteenlopende behoeftes van de ‘moderne kantoormedewerker’.
De uitgebreide reeks aan opties op het gebied van verstellen en aanpassen maken het mogelijk de stoel precies te laten voldoen aan de zitwens van verschillende groepen en typen mensen, wáár ook ter wereld. 
Zo besteden we niet alleen aandacht aan je zitcomfort, maar ook aan je gezondheid. De xilium voldoet volledig aan de NPR1813 en overtreft deze op een aantal wezenlijke punten. Hierdoor is de stoel eenvoudig aan te passen aan de grootte en het gewicht van een grote groep gebruikers.

Functionele oplossingen voor een nieuw tijdperk.
De nieuwe technologieën en daaropvolgend de nieuwe manier van werken, vereisen nieuwe oplossingen.  Voor de xilium is daarom het X-MOVE-mechanisme ontwikkeld en zijn nieuwe armleuningen ontworpen, die die nog verder gaan dan de 360º verstelbaarheid en het zittend gebruik van mobiele apparaten comfortabel maken. 
Het unieke X-MOVE-mechanisme maakt het mogelijk tegelijkertijd dynamisch achter- en zijwaarts te bewegen, waardoor een fijn draaiende beweging wordt geactiveerd. 
Alleen een holistische kijk op de biomechanica van het lichaam zorgt voor écht dynamisch werken en vermindert drastisch de negatieve impact van langdurig zitten op onze gezondheid. 

MOGELIJKHEDEN
De mogelijkheden zijn super. De klassieke in modern jasje xilium UPH/Plastic, de populaire met super ondersteuning xilium Duo Back en de uitvoering met de innovatie X-MOVE zijn maar een greep uit het assortiment. 

Wij bieden de mogelijkheid tot aanschaf van deze hardlopers in onze webshop.
Andere uitvoeringen leveren wij ook op aanvraag. Stuur hiervoor een bericht

Gezondkantoor.nl en TaskOffice WORKING WELL zijn dochters van Reacon B.V.; ergonomisch adviseurs en leverancier kantoormeubelen met jarenlange expertise.

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel