Xilium bureaustoel

Artikelnummer: Xi-UPH- premium
Artikel 1 van 2
€ 1.299,00 (exclusief btw)

Xilium Black edition 

De beste zitpositie

Waarom zijn we dol op hangmatten? Vooral vanwege het effect van hangend liggen. Dit karakteristieke ‘vakantiemeubel’ wikkelt zich om de rug en biedt de ruggengraat rust, met als gevolg dat jij je extra ontspannen voelt. 
Door het ontwerp van de rugleuning en het unieke mechanisme van de xilium is de bureaustoel te vergelijken met een comfortabele hangmat, die elke beweging voelt en je ontspannen laat zitten in elke positie. 
De achterliggende gedachte is een duidelijke: het is niet goed om de hele dag in dezelfde positie te blijven zitten. Vergeet niet; de beste zitpositie is namelijk altijd de volgende. Het belangrijkste is dat je beweegt.

Allesomvattend antwoord op uiteenlopende behoeftes

De xilium-bureaustoel is speciaal ontworpen als allesomvattend antwoord op de uiteenlopende behoeftes van de ‘moderne kantoormedewerker’. De uitgebreide reeks aan opties op het gebied van verstellen en aanpassen maken het mogelijk de stoel precies te laten voldoen aan de zitwens van verschillende groepen en typen mensen, wáár ook ter wereld. 

Zo besteden we niet alleen aandacht aan je zitcomfort, maar ook aan je gezondheid. De xilium voldoet volledig aan de NPR1813 en overtreft deze op een aantal wezenlijke punten. Hierdoor is de stoel eenvoudig aan te passen aan de grootte en het gewicht van een grote groep gebruikers.

Functionele oplossingen voor een nieuw tijdperk

De nieuwe technologieën en daaropvolgend de nieuwe manier van werken, vereisen nieuwe oplossingen. 

Voor de Xilium is daarom het X-MOVE-(optioneel) mechanisme ontwikkeld en zijn nieuwe armleuningen ontworpen, die die nog verder gaan dan de 360º verstelbaarheid en het zittend gebruik van mobiele apparaten comfortabel maken. 
Het unieke X-MOVE-mechanisme maakt het mogelijk tegelijkertijd dynamisch achter- en zijwaarts te bewegen, waardoor een fijn draaiende beweging wordt geactiveerd. 
Alleen een holistische kijk op de biomechanica van het lichaam zorgt voor écht dynamisch werken en vermindert drastisch de negatieve impact van langdurig zitten op onze gezondheid. 

PRODUCTINFORMATIE
- Xilium UPH/plastic Black edition (Wit op aanvraag)
- SPEC0000013/22
- Stofgroep 2: zwart
- Standaard mechanisme
- Inclusief lendensteun 
- Multi armleggers
- Zwart aluminium kruisvoet 
Exclusief neksteun. Let op dit is 1 gehele rugschaal. De rug uit 2 delen is model Duo Back!

GRATIS LEVERING
Dit artikel wordt gratis geleverd met onze eigen bezorgdienst.

AFWIJKENDE UITVOERINGEN IN KLEUR OF SAMENSTELLING 
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Alle getoonde afbeeldingen geven zo goed mogelijk het te kopen product weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. Uit getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. 

Gezondkantoor is onderdeel van Reacon B.V.; ergonomisch adviseurs en leverancier kantoormeubelen. Reacon levert projectmatig 24/7 producten aan o.a Politie, Rijkswaterstaat en Defensie.

 

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel