Zitten

Ergonomische bureaustoel
U herkent het vast wel: u zit een paar uur achter uw computer of laptop te werken, en dan begint de pijn weer op te komen. Een zeurende en stekende pijn onder in de rug (lage rugpijn) of een stijve en pijnlijke nek (nekpijn). Door de aanschaf van een ergonomische bureaustoel, voorkomt u de steeds terugkerende rugpijn en nekpijn.
In onze online winkel vindt u ergonomische bureaustoelen voor alle soorten werkplekken en personen. Denk bijvoorbeeld aan: een hoge bureaustoel, leren bureaustoel, witte bureaustoel, een bureaustoel voor lange mensen of een bureaustoel voor zware mensen.
Alle ergonomische bureaustoelen zijn makkelijk in gebruik en zorgen ervoor dat u weer (vrijwel) pijnloos kunt werken. Niet voor niets beveelt 93% van onze klanten onze producten aan!

Hoe ontstaat lage rugpijn en nekpijn door beeldschermwerk?
Zit u onderuitgezakt, is uw nek tijdens het werk naar voren gebogen, hangen uw schouders naar voren etc.? Hier kunt u erge rugpijn en nekpijn door krijgen. Bij sommige mensen ontstaan de klachten na enkele minuten, bij anderen pas na enkele uren.
Rugpijn en nekpijn ontstaan door een verkeerde houding of overbelasting van de rug of nek en kan samengaan met stijfheid en zeer akelige pijnscheuten. (Lage) rugpijn en nekpijn kunnen u behoorlijk hinderen bij dagelijkse bezigheden en werken. 

De akelige gevolgen van rugpijn en nekpijn
De gevolgen van rugpijn en nekpijn in het dagelijks leven zijn groot, omdat uw hoofd en nek bij de meeste bewegingen worden gebruikt. Pijn die ontstaat door een verkeerde zithouding kan uiteindelijk chronisch worden, waardoor het ziekteverzuim oploopt en u minder goed kan functioneren.

Hoe een ergonomische bureaustoel uw klachten vermindert
Door een ergonomische bureaustoel te kopen neemt u tijdens het zitten automatisch een goede en actieve zithouding aan. Dankzij het speciale mechaniek, dat in een schommelstand gezet kan worden, beweegt u tijdens uw werkdag automatisch veel meer. 
Beweging tijdens zittend werk zorgt voor een betere bloedsomloop, de bloedvaten worden niet afgekneld, de spieren en gewrichten blijven in beweging. Uiteindelijk zorgt bewegend zitten voor een (veel) gezonder lichaam, meer activiteit in de hersenen, een hogere arbeidsproductiviteit en een beter humeur!

Installeren ergonomische bureaustoel
Installeer uw werkplek goed: zit rechtop, met uw voeten plat op de grond en de rug tegen de rugleuning aan. Leg uw armen op uw bureau als u aan het typen bent. Zorg ervoor dat uw scherm recht voor u staat en dat de werkplek op de juiste manier ingericht is. Eenvoudigweg omdat u hier heel veel tijd doorbrengt! 

Niet voor niets beveelt 93% van onze klanten onze producten aan!

Advies nodig? Of afwijkende uitvoeringen in kleur, materiaal of techniek?
Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan.

Gezondkantoor.nl is onderdeel van Reacon BV. Reacon levert projectmatig 24/7 producten aan o.a Politie, Rijkswaterstaat en Defensie.

 

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel