Video consult

Vorige Artikel 7 van 7
€ 65,00 (exclusief 21% btw)

Uit de enorme hoeveelheid bureaustoelen op de markt is het moeilijk kiezen. Adviseurs nemen vaak één stoel mee en stellen die dan voor en ook leveranciers hebben de neiging één stoel altijd in te zetten. Gebruikers moeten er wel minstens 7 jaar (UWV verstrekking) en langer mee doen. Een goede individuele stoel gaat minstens 10 jaar mee, voorkomt veel ellende en is is uiteindelijk het gewicht in goed waard.

Dat u zelf niet weet welke keuze op termijn de beste is voor de klachten en uw portemonnaie kunnen wij begrijpen. Dat wij niet gratis kunnen werken is ook duidelijk. Een video consult geeft u de garantie een stoel te ontvangen welke met succes een test kan doorstaan en past bij de eisen en wensen van de gebruiker. De producten welke wij voorstellen in een telefonisch consult kunt u vervolgens op proef proberen. 

Voor een vast bedrag kunt u deze producten voor 2 tot 3 weken huren inclusief transport, uitleg voor gebruik en eventueel zitinstructie. Als de producten goed zijn, kunnen deze blijven staan en verrekenen wij de gemaakte kosten met de prijs van deze producten (indien mogelijk).

© 2015 - 2021 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel