COVID-19

COVID GRID Wait Here (5 stuks)

Artikelnummer: wait here office
Artikel 16 van 25
€ 10,50 (exclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 5 werkdagen.

5 stuks 'STOP Wait Here' vloer stickers.
De vloerstickers kleven op zowel harde ondergrond als op het meeste tapijt. Afhankelijk van gebruik dienen de stickers regelmatig te worden vervangen.

Wij kiezen voor een raster te maken op de vloer welke de 1,5 meter aangeeft. Dit is duidelijker dan een lijn welke verder niets aangeeft. Onze stickers zijn duidelijk herkenbaar en vormen optische barrières en lijnenspel.

De 1,5 meter kantoor of school zo efficiënt mogelijk opzetten op een aantrekkelijke, leuke en direct begrijpelijke manier.
Deskundigen van TASKoffice hebben een eenvoudig toepasbaar systeem gemaakt voor o.a. toepassing in kantoren, scholen en publieke gebouwen. 
Gebaseerd op een mix van retro animatie en (internationale) verkeersregels. Eenvoudig op de vloer te plakken.

Ruimte-indelingsmogelijkheden bij COVID-19
Ieder gebouw is anders zodat hier geen universele oplossing is. Een makkelijk systeem om de 1,5 meter afstand aan te geven is middels een raster van stippen. Deze stippen geven op leerzame en duidelijke manier zowel kinderen als volwassenen aan wat er verwacht wordt. Het systeem kan worden uitgebreid met o.a tijdelijke wanden van karton (COVID WALL) en/of plexiglas schermen (o.a. de COVID CUBE).

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel