COVID-19

COVID GLAZZ

Artikelnummer: GLAZZ9999
Vorige Artikel 5 van 7 Volgende
€ 100,00 (exclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 3 werkdagen.

Glazen kuchschermen op maat.

Op zoek naar een preventieve oplossing tegen het coronavirus voor op kantoor, aan de balie of in het onderwijs of de horeca? Maak gebruik van kuchschermen van GLAZZ®. Ideaal voor op de werkplek, aan de balie, op een bureau of op tafels van leerlingen. De preventieschermen van glas zijn veilig, hebben een mooie uitstraling en worden op maat gemaakt. Voor de bevestiging van de schermen kies je uit hout of staal (gelakt of RVS ). Kies je voor de gelakte stalen bevestiging dan heb je de keuze uit wit, lichtgrijs, zwart of zilver. Zo kan je het scherm aanpassen aan jouw interieur.

Een kuchscherm is een veilige, snel te leveren oplossing om verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk te verminderen. Wil jij ook je medewerkers, gasten, leerkrachten en de kinderen op school zo goed mogelijk beschermen? Levertijd maatwerk 3 tot 5 dagen in geheel Benelux.

Stuur de gewenste aantallen en afmetingen in en wij zorgen voor de scherpste prijs. Ook voor advies kunt u bellen of mailen. 06-14999955 / jan@taskoffice.eu   De prijs is een voorbeeld 1200 mm breed en 700 mm hoog.

© 2015 - 2023 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel