B-stock

*SALE* Sedus Se:Motion grijs

Artikelnummer: B-stock
Artikel 21 van 27
€ 399,00 € 299,25 (exclusief btw)

B-Stock ** 1x gebruikt voor beurs.

Perfect voor studentenkamer werkomgeving waar knoeien voor kan komen. Denk aan atelier, salon e.d. Uitgevoerd in grijs, zonder extra stof laag. Dus goed af te nemen zonder echt hard te zijn. Het gepatenteerde Sedus bewegingsmechnaiek werkt altijd zonder in te stellen. Je kunt dit mechnaiek wel blokkeren voor als je even geconcentreed moet zitten in een zelfde positie.

Dynamische bureaustoel voor beweeglijk werken

Komen, zitten, doen
De Se:Motion hoeft niet uitgebreid te worden ingesteld, hij stelt zichzelf gewoon op elke gebruiker in. Zo dynamisch zijn design op het eerste oog lijkt, zo beweeglijk is se:motion in het kantoor. Spontane bijeenkomst bij de bench? Een korte blik bij je collega over een schouder? Rol er even langs. Met de praktische wisselstofferingen kan se:motion bovendien zonder gereedschappen in een handomdraai aan individuele wensen worden aangepast.

Hetzij in zwart of lichtgrijze uitvoering: se:motion straalt een dynamische lichtheid uit. Daarbij is zijn vormentaal veel meer dan alleen maar een design-statement. Zo creëert de geperforeerde rugleuning niet alleen optische accenten, maar zorgt dankzij zijn elasticiteit ook voor een hoog zitcomfort.

Dat geldt ook voor de optimaal geplaatste lendenvoorwelving ende ergonomisch gevormde zitkom met smalle randen – wat krachtig oogt en tegelijkertijd zorgt voor ondersteuning en beweeglijkheid.

Functioneel, afgestemd op de gebruiker, ergonomisch.

De revolutionaire constructie van se:motion maakt een vloeiend design mogelijk dat uitkomt zonder overtollige kenmerken. Tegelijkertijd overtuigen de doordachte details, die voordeel opleveren bij beweeglijk werken. In alle zitposities en bij elke beweging is ondersteuning en comfort gegarandeerd.

PRODUCTINFORMATIE
Zithoogteverstelling: Gasveer
Modelkleur / Kunststofdelen: licht grijs
Kunststof voet
Harde wieltjes voor zachte vloer
Bekleding: Zitting zwart gestoffeerd (stoffering is te verwijderen) en rug ongestoffeerd

GRATIS LEVERING
Dit artikel wordt gratis geleverd met onze eigen bezorgdienst.

AFWIJKENDE UITVOERINGEN IN KLEUR OF TECHNIEK
Vraag vrijblijvend een offerte aan via offerteaanvraag@reacon.nl

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel