MAGAZIJN SALE

Wisselende collectie professionele bureaustoelen NEN EN 1335 / NPR 1813

Artikelnummer: Magazijn sale
Artikel 18 van 27
€ 750,00 € 345,00 (exclusief btw)

ARTIKELOMSCHRIJVING

Fabrikanten als Rohde&Grahl, Humanscale, Sedus en Rh stoelen hebben ons gevraagd voor distributie van hun thuiswerkstoelen aan (inter) nationale klanten en overheden. Wij kopen deze stoelen in volle vracht bij de fabrieken in Duitsland, Zweden en Ierland. Vanuit ons magazijn in Wemeldinge (Zeeland) leveren wij deze professionele bureaustoelen en bureaus door de gehele Benelux.

Voor ons bezoekende klanten is een steeds wisselend deel van de voorraad bij ons te testen en direct mee te nemen tegen groothandels / contractprijzen. Vanzelfsprekend blijven de garanties gelden in zijn in de meeste gevallen 10 jaar. 

Een deel van deze steeds wisselende collectie bureaustoelen bieden wij aan op deze site OP =OP

Momenteel hebben wij een aanzienlijke voorraad  van de Rohde & Grahl Xenium bureaustoel. Diverse kleuren en uitvoeringen. Dit  een veelzijdige bureaustoel, waarbij alles gericht is op het bieden van veel zitcomfort en een hoge ergonomische kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Door de multi-verstelbaarheid kan iedere gebruiker er letterlijk alle kanten mee op. De bureaustoel biedt een perfecte basis voor gedegen zitcomfort binnen de hele organisatie.

De Rohde & Grahl Xenium Basic bureaustoel voldoet aan de ergonomische richtlijn NPR 1813, waardoor de bureaustoel geschikt is voor een grote groep gebruikers. Voor ruim 95% van de medewerkers is de Rohde & Grahl Xenium Basic bureaustoel de optimale zitoplossing. 

Op verzoek kunnen wij u een video rondleiding geven.

​​LEVERING
Levering is inbegrepen in heel Nederland, België en Luxemburg achter 1e deur, begane grond.  De afbeeldingen zijn van de betreffende stoelen. Bij afhalen € 25,-- korting.

Alle getoonde afbeeldingen geven zo goed mogelijk het te kopen product weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. Uit getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. De voorraad wisseld doorlopend.

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel