-13%

Toetsenbord - UltraBoard 960

Artikel 8 van 27
€ 74,99 € 64,99 (exclusief btw)

UltraBoard 960

Het UltraBoard 960 is een compact toetsenbord mét een numeriek gedeelte.
Het grootste verschil met een standaard toetsenbord is de optimale lay-out indeling, waardoor het UltraBoard 960 maar liefst 8 cm smaller is dan een 'normaal' toetsenbord!
Hiermee is het toetsenbord ideaal voor werknemers die gewend zijn aan een numeriek deel op hun toetsenbord en voor werknemers op een vaste werkplek die meer ruimte willen creëren op hun bureau.
Met een compact toetsenbord wordt de reikafstand naar de muis verkleind en verlaagt u de belasting van uw onderarmen. Bijkomend voordeel is dat deze compactere variant makkelijker mee te nemen is in een rugzak of laptoptas.
De toetsen van dit compacte toetsenbord hebben een lichte kleur met donkere letters. Dit heeft als ergonomisch voordeel een beter contrast en veel minder reflectie. Daarnaast beschikt het UltraBoard 960 over 2 USB-hub poorten.

Smaller: ondanks dat het toetsenbord beschikt over een numeriek gedeelte is deze nog altijd aanzienlijk smaller dan een 'normaal' toetsenbord.

Concave toetsen: het oppervlak van de toetsen is zo gemaakt dat uw vingers automatisch naar het midden van de toets geleid worden.
Grootte: dankzij het compacte formaat past het toetsenbord in uw rugzak en is deze gemakkelijk mee te nemen.
Kleur: er is gekozen voor witte toetsen met donkere opdruk. Onderzoek toont aan dat dit de productiviteit verbetert.
USB-hub: 2 handig geplaatste USB-hub poorten.
Ideaal: voor werknemers op een vaste werkplek die meer ruimte willen creëren op hun bureau.

BNEU960SCUS UltraBoard 960 UltraBoard 960
De afstand tussen de toetsen bedraagt tussen de 18 tot 20 mm (ISO 9241). Het letterdeel moet duidelijk gescheiden zijn van de functietoetsen (ISO 9241). Donkere letters op een heldere achtergrondkleur vergemakkelijken het lezen (ISO 9241), en dragen bij aan een hogere productiviteit (Snyder, 1990). De middelste rij toetsen mag niet hoger dan 30 mm boven het bureauoppervlak liggen (DIN 2137). Het toetsenbord moet hellend kunnen worden geplaatst en mag geen geheel vormen met het beeldscherm (Council Directive 90/270/EEC).


Productleaflet

 

Lengte
14,7 cm

Breedte
36,3 cm

Hoogte
1,9 cm

Gewicht
0,628 Kg

Productinformatie
Naam: UltraBoard 960
Indeling: QWERTY
Kabellengte: 155 cm
Oplaadbaar: nvt
Drivers: Plug & Play
Bedraad: Ja
Mobiel: Ja
Met USB HUB: Ja
Toetsaanslag: Laptop toetsen

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel