Xilium Duo Back bureaustoel

Vorige Artikel 11 van 18 Volgende
€ 1.514,00 (exclusief btw)

DUO BACK. Stoel inclusief multi armleggers exclusief neksteun.

Uitvoering zwart (wit is optioneel)

De beste zitpositie

Waarom zijn we dol op hangmatten? Vooral vanwege het effect van hangend liggen. Dit karakteristieke ‘vakantiemeubel’ wikkelt zich om de rug en biedt de ruggengraat rust, met als gevolg dat jij je extra ontspannen voelt. 
Door het ontwerp van de rugleuning en het unieke mechanisme van de xilium is de bureaustoel te vergelijken met een comfortabele hangmat, die elke beweging voelt en je ontspannen laat zitten in elke positie. 
De achterliggende gedachte is een duidelijke: het is niet goed om de hele dag in dezelfde positie te blijven zitten. Vergeet niet; de beste zitpositie is namelijk altijd de volgende. Het belangrijkste is dat je beweegt.

Allesomvattend antwoord op uiteenlopende behoeftes

De xilium-bureaustoel is speciaal ontworpen als allesomvattend antwoord op de uiteenlopende behoeftes van de ‘moderne kantoormedewerker’. De uitgebreide reeks aan opties op het gebied van verstellen en aanpassen maken het mogelijk de stoel precies te laten voldoen aan de zitwens van verschillende groepen en typen mensen, wáár ook ter wereld. 

Zo besteden we niet alleen aandacht aan je zitcomfort, maar ook aan je gezondheid. De xilium voldoet volledig aan de NPR1813 en overtreft deze op een aantal wezenlijke punten. Hierdoor is de stoel eenvoudig aan te passen aan de grootte en het gewicht van een grote groep gebruikers.

Functionele oplossingen voor een nieuw tijdperk

De nieuwe technologieën en daaropvolgend de nieuwe manier van werken, vereisen nieuwe oplossingen. 

Voor de Xilium is daarom het X-MOVE-mechanisme ontwikkeld en zijn nieuwe armleuningen ontworpen (standaard), die die nog verder gaan dan de 360º verstelbaarheid en het zittend gebruik van mobiele apparaten comfortabel maken. 
Het unieke X-MOVE-mechanisme maakt het mogelijk tegelijkertijd dynamisch achter- en zijwaarts te bewegen, waardoor een fijn draaiende beweging wordt geactiveerd. 
Alleen een holistische kijk op de biomechanica van het lichaam zorgt voor écht dynamisch werken en vermindert drastisch de negatieve impact van langdurig zitten op onze gezondheid. 

PRODUCTINFORMATIE
- Black edition
- Xilium Duo back UPH/plastic
- Uitgevoerd in stofgroep 2
- Uitgevoerd in kleur: zwart
- Standaard mechanisme (SY-1ST)
- X-move: beweging naar de zijkant (XV) (OPTIONEEL)
- Kleurconcept standaard zwart (CC-B)
- Armsteun type: XD (R55-POL/B/BPU)
- Armsteun: gepolijst aluminium, verchroomd effect
- Standaard gaslift (GL-STD)
- Zwart aluminium kruisvoet (ST56-BL)
- Harde wielen voor zachte vloeren (ESH)
- Standaard schuimzitting (FOAM-I) 

LEVERING
Levering in heel Nederland en België achter 1e deur, begane grond.
Voor levering op Waddeneilanden is er een meerprijs.

Om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, rijden onze chauffeurs nu alleen. Als gevolg hiervan levert de chauffeur op de begane grond, na de eerste deur.

AFWIJKENDE UITVOERINGEN IN KLEUR OF SAMENSTELLING
Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@gezondkantoor.nl

 

Alle getoonde afbeeldingen geven zo goed mogelijk het te kopen product weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. Uit getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. 

Gezondkantoor.nl en TaskOffice Working Well zijn dochters van Reacon B.V.; ergonomisch adviseurs en leverancier kantoormeubelen. Reacon levert projectmatig 24/7 producten aan o.a Politie, Rijkswaterstaat en Defensie.

 

© 2015 - 2022 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel