Combi pakket

Pakket: toetsenbord 840 + Grip muis + laptopverhoger 330

Artikel 4 van 17
€ 192,00 € 178,00 (exclusief btw)

Compacte toetsenborden
Onderzoek toont aan dat de meeste gebruikers van het toetsenbord zelden of nooit het numerieke deel van het toetsenbord gebruiken.
Het werken met een compact toetsenbord biedt daarentegen meer comfort omdat het de afstand tot de muis verkleint (Cook, C., et al., 1998). Hierdoor worden de schouder en de arm minder belast. Donkere letters op een lichte achtergrond zijn gemakkelijker te lezen (ISO 9241) en verhoogt de productiviteit (Snyder, 1990).

Laptopstandaard
Met een laptopstandaard buigt u minder voorover, vermindert u de belasting van uw nek en werkt u comfortabeler. Een ergonomische laptopstandaard met documenthouder verhoogt ook de productiviteit.

Verticale muis
Verticale muizen worden in een ‘handschud’-positie vastgehouden. Door deze positie wordt de pols veel minder ver naar buiten gebogen en de bovenarm wordt minder naar binnen gedraaid. Met andere woorden: het gebruik van een verticale muis vermindert ulnaire deviatie en pronatie (Schmid et al., 2015). Dit betekent dat er minder spieractiviteit in de bovenarm is dan bij het gebruik van een conventionele muis (Quemelo & Vieira, 2013).

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel