Pakket: bureaustoel Home Edition en zit/sta bureau EN527, EN1335 / NPR1813

Vorige Artikel 19 van 27 Volgende
€ 1.902,00 (exclusief btw)

Voordeelpakket XB Home Edition bureaustoel en zit-sta bureau​


BUREAU
U kunt kiezen uit een selectie bladen. 
Daarnaast hebben wij een steeds wisselende ruime keuze aan bladen staan in diverse prints / fineer / kleuren van 120 x 70 cm en 120 x 80 cm. U kunt deze bij ons uit komen kiezen of mailen wat op dat moment in voorraad is.
Onderstel conform EN 527 / NPR 1813. Voor bladen van 60 t/m 100 cm diep en 120 tot 180 breed (ook naderhand af te stellen). De onderstellen zijn groter en kleiner te maken, hierdoor hoeft men in de toekomst geen ander onderstel te kopen. Dat scheelt enorm aan footprint.

LEVERING
Levering door heel Nederland, België en Luxemburg tot de 1e deur, begane grond. Waddeneilanden meerprijs.
Levering kan gemonteerd en ongemonteerd.
Let op bij gemonteerd leveren dat de tafel dan nog wel naar binnen past! Dit is op risico van de klant. 
​Bij gemonteerde tafels is in verreweg de meeste gevallen de deuropening te smal.

ALGEMENE BROCHURE BUREAU
Kan afwijken 
 

Alle getoonde afbeeldingen geven het aan te schaffen product zo goed mogelijk weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan de getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Gezondkantoor.nl is onderdeel van Reacon B.V.; ergonomische adviseurs en leverancier van kantoormeubilair. Reacon levert op projectbasis 24/7 producten aan onder meer politie, Rijkswaterstaat en Defensie.

Productinformatie
Alle getoonde afbeeldingen geven zo goed mogelijk het te kopen product weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. Uit getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Gezondkantoor.nl is onderdeel van Reacon B.V.; ergonomisch adviseur en leverancier kantoormeubelen. Reacon levert projectmatig 24/7 producten aan o.a Politie, Rijkswaterstaat en Defensie.

© 2015 - 2023 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel