Populair

Aeris Swopper kruk

Artikel 2 van 14
€ 579,00 (exclusief btw)

Swopper Kruk: het beste voor je rug!

De Aeris Swopper bureaukruk is ideaal voor wanneer je lang en geconcentreerd moet zitten op kantoor of in je home office. De beweging in alle drie de dimensies (vooruit, verticaal en opzij) versterkt de rug, bevordert een rechte zithouding, verhoogt de concentratie en zorgt ervoor dat je je fitter en beter voelt. De Swopper is verkrijgbaar met een ring met glijders of wieltjes en de zithoogte is traploos instelbaar. Met keuze uit verschillende kleuren en stoffen biedt de ergonomische kruk voor elk wat wils. Kies uit kleurrijke stoelbekledingen en de framekleuren wit, zwart en lichtgrijs metallic.

     
  De bureaukruk die je rug geen stress maar plezier bezorgt.

De Aeris Swopper is de klassieker onder de bureaukrukken en beschikt naast een mooi design ook over de echte Aeris 3D-technologie. Hij volgt de bewegingen van zijn zitter in alle 3 de richtingen: vooruit, opzij en zelfs verticaal. Door de effectieve op- en neergaande beweging, het zogenaamde verticaal zwaaien of "swopping", zoals bij het wandelen of hardlopen, worden de tussenwervelschijven gehydrateerd en ontlast. De rug wordt niet door een rugleuning maar door de eigen sterke spieren ondersteund, met als resultaat een goed humeur in plaats van een gespannen gevoel.

 

     

Een work-out zonder dat je het merkt – de Swopper maakt het mogelijk.

De Swopper bureaustoel bevordert de vrije beweging van het lichaam tijdens het zitten. Je kunt dieper inademen en stimuleert zo je bloedsomloop en metabolisme. Je voelt je alerter en fitter. En ondertussen verbrand je ook nog eens extra calorieën. Zomaar.
 

 

 

 

  3D-beweging die je merkt.

Dankzij de Aeris 3D-technologie heeft actief zitten op de Aeris Swopper een vergelijkbaar effect op ons lichaam als gewoon wandelen. De spieren worden voortdurend getraind en versterkt. En dat helemaal vanzelf, zonder enige extra motivatie. Hierdoor ontstaat een volledig nieuw levensgevoel met minder vermoeidheid en meer energie en levenskwaliteit.


De Swopper is ook verkrijgbaar met rugleuning. 
​* Deze is echter enkel compatibel met veerpoot Standard, Low, Light met wielen.
De rugleuning wordt uitgevoerd in dezelfde kleur frame en bekleding als de Swopper.

Over het algemeen bevelen wij de Swopper aan zonder rugleuning. Dit komt omdat de rugspieren alleen optimaal gestimuleerd en uitgedaagd worden zonder het voortdurende leunen. Voor al diegenen die graag iemand hebben om op te leunen, is de Swopper ook verkrijgbaar met een rugleuning. De Swopper met rugleuning in combinatie met de lage vering voldoet aan DIN EN 1335 voor kantoorwerkstoelen (Swopper Work).
De rugleuning voor de Aeris Swopper kan ook achteraf gemonteerd worden.

 

GRATIS LEVERING
Dit artikel wordt gratis geleverd met onze eigen bezorgdienst. Andere stoffen op aanvraag.

Productinformatie
* TRAPLOZE HOOGTEVERSTELLING
De zithoogte van de Swopper is traploos in hoogte verstelbaar door middel van de gasdrukveer.
Veerpoottype Standard is de veerpoot die voor de meeste klanten geschikt is. Geoptimaliseerd voor een lichaamsgewicht van 50-120 kg / zithoogte onbelast 52-66 cm, belast 45-59 cm.
Voor grote mensen (vanaf een lengte van ca. 185 cm) adviseren wij de Swopper met veerpoottype High. Deze is echter enkel leverbaar met een voet met glijders.
* STABIELE POOT
De voet van de ergonomische kruk is, ondanks zijn grote beweeglijkheid, uiterst kantelveilig en stabiel. De voet is verkrijgbaar met of zonder wielen (voet met glijders).
* INSTELBAAR GEBRUIKERSGEWICHT
Je kunt de veerspanning van de bureaustoel en daarmee de verticale schommelbeweging individueel aan je lichaamsgewicht aanpassen. Ook de zijdelingse flexibiliteit van de Swopper kan naar wens worden aangepast.
* BOLVORMIGE ZITTING
De convexe zitting van de Aeris Swopper is zeer comfortabel en bevordert een vrije en rechte zithouding, drukkende zitranden behoren tot het verleden.

- Bevordert een gezonde en dynamische houding
- Versterkt de buik- en rugspieren
- Zorgt voor een natuurlijk evenwicht
- Verhoogt concentratie
- Zorgt voor verandering van de zitpositie
- Makkelijk te verplaatsen
- Stimuleert beweging en variatie om spanning te voorkomen
- Ideale ondersteuning voor langere periodes van zitten
- Helpen voorkomen/verlichten van lichamelijke klachten zoals: (lage) rugpijn, nekpijn en schouderpijn.
- Uw bloedcirculatie en ademhaling worden gestimuleerd.
- De hoge variant is enkel mogelijk met glijders en niet met wielen ivm stabiliteit.

Klanten vertellen
MICHAELA GERG, (VOORMALIG WEDSTRIJDSKIËR/STICHTING SCHNEEKRISTALLE)
"Met de Aeris Swopper kan ik zonder rugklachten uren aan mijn bureau werken. Lui hangen is geen optie."

SABINE GEIST, FYSIOTHERAPEUT
"Op de Aeris Swopper zit ik rustig en heb ik toch steeds voldoende beweging. De beweging zorgt afwisselend voor belasting en ontspanning - een onovertrefbaar voordeel dat rugklachten voorkomt."

MATTHIAS K., KLANT
"Na twee jaar de Aeris Swopper in mijn home office te hebben gebruikt, wil ik hem niet meer kwijt. Rugpijn heb ik niet meer. Dat ding is echt sensationeel!"

PROF. DR. THOMAS WESSINGHAGE
"Het ontwerp van de Aeris Swopper klopt gewoon helemaal in fysiologisch, medisch en trainingsmethodisch opzicht."

AERIS MARKTSTUDIE (N = 1.207 AERIS SWOPPER-KLANTEN)
"90% van alle ondervraagde Aeris Swopper-gebruikers zegt minder rugproblemen te hebben. Verder geeft 98% aan, de Aeris Swopper te verkiezen boven een gewone bureaustoel."

Extra informatie
Tips
1. De opening van de voetring moet naar het bureau wijzen.
2. Gebruik alle 3 de instellingsopties en pas de zijwaartse flexibiliteit na enige tijd aan.
3. De licht bolle vorm van de zitting, kan er aanvankelijk toe leiden, dat de stoel als “hard” wordt ervaren. Na ongeveer 14 dagen is het lichaam echter gewend aan deze gezonde zithouding.
Let op: Afhankelijk van de veerpoot, heeft de Aeris Swopper een maximale belasting van 35–50 kg of 50–120 kg.

Montage
1. De veerpoot in de voetring steken.
2. Dan de stoelzitting op de gasveer steken.
3. Plaatsnemen en sterk “swoppen“ (op- en neer veren, ca. 10x). 😃

Hoogteverstelling
Met de hendel onder de zitting kan de hoogte traploos worden ingesteld. De kniehoek moet iets meer dan 90° zijn.

Veerspanning
Het is mogelijk om het verticale schommelen – afhankelijk van het gewicht van de bezitters en aansluitend bij hun bewegingsplezier – in te stellen. Als optimaal geldt een beetje veren, zonder “op te zitten”.
Om in te stellen: De manchet op de veerpoot naar links draaien – voor meer veren of voor lichte mensen. De manchet naar rechts draaien – voor minder veren of een hoger gewicht.

Zijwaartse flexibiliteit
Hoe zachter de instelling, hoe meer de spieren worden uitgedaagd. We raden aan om de flexibiliteit in het begin eerder vrij beperkt in te stellen en later zo flexibel als mogelijk te gaan zitten.
Instelling: Aeris Swopper ondersteboven zetten en het handwiel in richting (+) of (-), ofwel soft of hard draaien.

Demontage
Alleen mogelijk in de fabriek (speciaal gereedschap noodzakelijk). Vervangen van of werken aan de gasdrukveer mag, om veiligheidsredenen, alleen door daarvoor opgeleid, gespecialiseerd personeel.
Onderhoud
Alle onderhoudsinstructies online op www.aeris.de/nl/swopper.

Garantie
Wij verlenen een garantie van in totaal drie jaar vanaf de datum van aankoop, indien rechtstreeks gekocht bij een geautoriseerde Aeris dealer, of in onze online shop. Meer over de garantievoorwaarden online op www.aeris.de/nl/garantie

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel