Toetsenbord - UltraBoard 950 Wireless

Artikel 9 van 14
€ 74,99 (exclusief btw)

Doordat de UltraBoard 950 draadloos  is, een oplaadbare accu heeft en geschikt is voor zowel Windows als macOS maken dat dit een compleet toetsenbord is.
Het grootste verschil met een standaard toetsenbord is dat het numerieke deel ontbreekt, waardoor het toetsenbord smaller is.
Met een compact toetsenbord wordt de reikafstand naar de muis verkleind en verlaagt u de belasting van uw onderarmen. Bijkomend voordeel is dat een compactere variant makkelijker mee te nemen is in een laptoptas. Zo bent u niet afhankelijk van het toetsenbord van uw laptop.


Een compact toetsenbord mist het numerieke gedeelte. Hierdoor kan de muis dichterbij het toetsenbord worden geplaatst. Uit onderzoek blijkt dat 90% van de gebruikers het numerieke deel niet of slechts zelden gebruikt. Met een compact toetsenbord werkt u comfortabeler, omdat het de reikafstand naar de muis verlaagt (Cook C, et al., 1998). Het verlaagt hierdoor de belasting van de onderarmen en de schouder. Donkere letters op een heldere achtergrond vergemakkelijken het lezen (ISO 9241), en dragen bij aan een hogere productiviteit (Snyder, 1990).

Voordelen UltraBoard 950 Wireless
Draadloos: Het UltraBoard 950 Wireless is een draadloos toetsenbord waarmee het ideaal voor flex-, mobiel- en thuiswerken is.
Windows en macOS compatible: Het UltraBoard 950 Wireless ondersteunt zowel de operating systemen van Windows als van Mac. Door middel van een simpele sneltoets kan men eenvoudig switchen tussen Windows en Mac lay-out.
Oplaadbare batterijen: Dit toetsenbord bevat oplaadbare batterijen, die ongeveer vier en een halve week mee gaan voordat ze weer opgeladen dienen te worden. Hierdoor hoeft u niet telkens nieuwe batterijen te kopen.
Toetsgevoel: De toetsen van het UltraBoard 950 kennen een lichte toetsaanslag. Dit komt door het toepassen van een schaarmechanisme in plaats van een traditioneel membraan. Hierdoor krijgt u een zeer fijne tactiele feedback.
Lichte toetskleur: De donkere letters op de lichte achtergrond van het toetsenbord vergemakkelijken het lezen en zorgen daarnaast voor een hogere productiviteit.
Ultra dun: Niet alleen door zijn compacte vorm, maar tevens door zijn ''dikte'' van slechts 19 mm is het UltraBoard een zeer comfortabel compact toetsenbord.

Productleaflet

Gewicht
0,43 Kg

Productinformatie
Naam: UltraBoard 950 Wireless
Oplaadbaar: Ja
Drivers: Plug & Play
Type: Compact / Mini
Bedraad: Nee
Mobiel: Ja
Met USB HUB: Nee
Toetsaanslag: Laptop toetsen

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel