-36%

Bachman step base 5x 230V Zwart + wieland connectie snoer 5 meter

Artikel 6 van 15
€ 49,50 € 31,50 (exclusief btw)

Professioneel stekkerdoos  met 5 meter snoer.
Plaats voor 5 stekkers 230 volt. Geaard.

Bachmann Step Base stekkerdoos 336.626
Met Bachmann Step Base heeft u nooit meer een tekort aan 230V aansluitingen! Step Base is namelijk een modulair systeem, waardoor meerdere Step Base stekkerdozen met elkaar verbonden kunnen worden. Hierdoor is Step Base een ideale oplossing voor het veilig en toekomstbestendig aansluiten van pc's , laptops, monitoren, printers en ander ICT randapparatuur.


Kenmerken
Deze stekkerdoos uit de Step Base serie van Bachmann heeft 5 randaarde contactdozen. De stekkerdoos heeft een stroomingang en een uitgang, elk geïntegreerd aan de voorzijde. Naar wens kunnen afzonderlijke modules worden aangesloten of met een aansluitkabel worden gecombineerd.

Wieland GST18
Wieland zorgt ervoor dat u binnen een handomdraai verbindingen kunt maken. Met de hoogwaardige producten van Wieland bespaart u 70% van uw tijd en 30% van de gebruikelijke kosten! Bij ingewikkelde installaties hoeft geen elektricien meer ingeschakeld te worden, het enige wat u hoeft te doen is de GST18 kabel aan te sluiten tussen de twee installaties die verbonden moeten worden. De serie GST18 biedt u onder anderen koppelsnoeren die geschikt zijn voor de installatie van verlichtingssystemen, schakelaars, zonneschermen en stopcontacten. Dankzij de vele kleuren en coderingen kunt u in een oogopslag gemakkelijk zien welke kabel u nodig heeft. De patchkabels uit deze serie zijn in bezit van twee zijdes. Sommige kabels hebben aan beiden zijden stekers (een female en een male steker), anderen hebben slechts aan een uiteinde een steker en aan de andere zijde een vrij kabeluiteinde.


De totale lengte van de kabel is 5 meter en de steker heeft drie polen, L (fasedraad), N (nuldraad) en PE (aardeaansluiting). Daarnaast is de meetstroom 16A. Deze voedingskabel heeft aan het andere uiteinde een netstekker.

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel