Leveringen en levertijd

Leveringen op maat in de hele Benelux en in overleg er buiten. 

Ons magazijn is gevestigd in Wemeldinge (Zeeland NL). Wij profiteren van goede verbindingen met heel Nederland en België. Wij bedienen hierdoor eenvoudig belangrijke stedelijke gebieden, zoals de Vlaamse Ruit, de Brabantse Stedenrij, de Randstad, Arnhem-Nijmegen, Twente, Groningen, de Euregio Maastricht-Luik, Brussel en Luxemburg, het is voor ons eigen transport niet ver. Daardoor zijn wij dé bureaustoelenleverancier van de Benelux geworden. 

Samen kiezen we altijd de beste oplossing voor u: levering als dat u uitkomt, levering waar u dat wilt, levering in de hoeveelheden die handig voor u zijn. Dat is ons maatwerk!

LEVERTIJD

1. Prijzen, verzendkosten en levertijd

Prijzen:
Alle prijzen vermeld bij de producten op de website zijn:

  • Exclusief montage door één van onze service-monteurs
  • Exclusief 21% BTW

Verzendkosten:
Alle prijzen vermeld bij de producten op de website zijn: 

  • Inclusief het bezorgen bij u op locatie in Nederland, België en Luxemburg, behalve voor de orders onder €150 rekenen wij verzendkosten.
    Voor leveringen op de Waddeneilanden geldt een meerprijs.

Levertijd:
Een groot deel van de producten in de webshop zijn voorraad producten. Zodra Gezondkantoor.nl uw opdracht ontvangen heeft, wordt u op de hoogte gebracht van de verwachte leverdatum en/of leverdag. Is het product niet voorradig dan zullen wij het product direct bestellen. De levertijd is afhankelijk van het product en verschilt van een paar dagen tot een aantal weken.

Wilt u meer informatie over onze voorraad of de levertijd van onze producten?
Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

2. Verzenden

Eigen bezorgdienst
Gezondkantoor.nl verzorgt de verzending van haar producten standaard door de eigen bezorgdienst. Zodra uw bestelling klaar staat voor verzending, wordt hij ingepland voor levering en ontvangt u van ons ongeveer een week voor dato een e-mail met afleverdatum en -tijdstip.

De bezorgers van onze eigen bezorgdienst werken op maandag t/m vrijdag.

MPD MijnPakketdienst, alle vervoerders onder één dak.

DPD
In Nederland worden pakketten van maandag t/m zaterdag bezorgd. Met het 14-cijferige pakketnummer kun je heel gemakkelijk online je pakket volgen. En op de dag van bezorging informeert DPD de geadresseerde tot op 1 uur nauwkeurig hoe laat de chauffeur aan de deur staat. Komt dat niet uit? Dan kun je andere bezorginstructies aan de chauffeur meegeven. Ben je toch niet thuis? Dan probeert DPD het pakket bij de buren of de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop te bezorgen. Dan kan het pakket worden opgehaald, wanneer het uitkomt.


PostNL
Bent u de eerste keer niet thuis? Dan wordt het pakket aan uw buren aangeboden. Lukt dat ook niet, dan probeert de bezorger het de dag erna nog een keer en anders gaat het pakket naar het dichtsbijzijnde PostNL afhaalpunt. De bezorger brengt u hiervan op de hoogte door middel van eeen kaartje.
De bezorgers van de PostNL bezorgdienst werken op maandag t/m zaterdag.

Mochten er nog vragen zijn over de bezorgmogelijkheden van Gezondkantoor.nl, of zijn er nog andere vragen, dan staat op de contactpagina hoe wij te bereiken zijn.

Heeft u nog vragen?
Stuur een bericht.

   

 

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel