Leveringen en levertijd

Leveringen op maat in de hele Benelux en in overleg er buiten. 

Ons magazijn is gevestigd in Wemeldinge (Zeeland NL). Wij profiteren van goede verbindingen met heel Nederland en België. Wij bedienen hierdoor eenvoudig belangrijke stedelijke gebieden, zoals de Vlaamse Ruit, de Brabantse Stedenrij, de Randstad, Arnhem-Nijmegen, Twente, Groningen, de Euregio Maastricht-Luik, Brussel en Luxemburg, het is voor ons eigen transport niet ver. Daardoor zijn wij dé bureaustoelenleverancier van de Benelux geworden. 

Samen kiezen we altijd de beste oplossing voor uw bedrijf: levering als dat u uitkomt, levering waar u dat wilt, levering in de hoeveelheden die handig voor u zijn. Dat is ons maatwerk!

LEVERTIJD

1. Prijzen, verzendkosten en levertijd

Prijzen:
Alle prijzen vermeld bij de producten op de website zijn:

  • Exclusief montage door één van onze service-monteurs
  • Exclusief 21% BTW

Verzendkosten:
Alle prijzen vermeld bij de producten op de website zijn: 

  • Inclusief het bezorgen bij u op locatie in Nederland, België en Luxemburg, behalve voor de orders onder €150 rekenen wij verzendkosten.
    Voor leveringen op de Waddeneilanden geldt een meerprijs.

Levertijd:
Een groot deel van de producten in de webshop zijn voorraad producten. Zodra Gezondkantoor.nl uw opdracht ontvangen heeft, wordt u op de hoogte gebracht van de verwachte leverdatum en/of leverdag. Is het product niet voorradig dan zullen wij het product direct bestellen. De levertijd is afhankelijk van het product en verschilt van een paar dagen tot een aantal weken.

Wilt u meer informatie over onze voorraad of de levertijd van onze producten?
Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

2. Verzenden

Eigen bezorgdienst
Gezondkantoor.nl verzorgt de verzending van haar producten standaard door de eigen bezorgdienst. Zodra uw bestelling klaar staat voor verzending, ontvangt u van ons een e-mail met aflevermomenten. U kunt zelf aangeven welke afleverdag voor u het beste uitkomt.

De bezorgers van onze eigen bezorgdienst werken op maandag t/m vrijdag.


MPD MijnPakketdienst, alle vervoerders onder één dak.

GLS Netherlands
GLS is één van de drie grootste pakketdiensten van Europa. GLS staat bekend om de betrouwbare en snelle verzending van pakketten. Wie bij de eerste bezorgronde niet thuis wordt aangetroffen, vindt een kaart met informatie in de brievenbus. U heeft de keuze uit drie mogelijkheden om uw pakket te krijgen:

1. Het pakket kan opnieuw op het opgegeven adres op op dat van de buren bezorgd laten worden;
2. het pakket afhalen op het GLS-depot;
3. het in een Pakket Shop van uw keuze in ontvangst nemen.

Om GLS de gewenste bezorgmogelijkheid mee te delen kunt u 24 uur per dag terecht op de homepage van de GLS internetsite of staat op werkdagen tussen 8:00 en 22:00 uur het GLS-callcenter ter beschikking.

De bezorgers van de GLS bezorgdienst werken op maandag t/m zaterdag.

PostNL

Bent u de eerste keer niet thuis? Dan wordt het pakket aan uw buren aangeboden. Lukt dat ook niet, dan probeert de bezorger het de dag erna nog een keer en anders gaat het pakket naar het dichtsbijzijnde PostNL afhaalpunt. De bezorger brengt u hiervan op de hoogte door middel van eeen kaartje.

De bezorgers van de PostNL bezorgdienst werken op maandag t/m zaterdag.

Mochten er nog vragen zijn over de bezorgmogelijkheden van Gezondkantoor.nl, of zijn er nog andere vragen, dan staat op de contactpagina hoe wij te bereiken zijn.

Heeft u nog vragen?
Stuur een bericht.

   

 

© 2015 - 2022 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel