Retour sturen

RETOUR STUREN

1. Bedenktijd en retourregels
Toch niet blij met uw aankoop? Dan kunt u dit binnen 14 dagen bij ons melden. Hierna krijgt u nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Graag wel compleet en in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals u in de winkel zou doen.

Controleer altijd direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet bij u geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, neem zo spoedig mogelijk contact op om dit aan ons te melden.

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet uw eventuele betaalverplichting. U zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en hebt u de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit terug. 

Product terugsturen of een vraag? Neem contact op met één van onze medewerkers.

2. Uitzonderingen
Sommige artikelen kunt u niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast.
Sale, B-stock en andere afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

3. Gratis retourneren en terugbetalen
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Gezondkantoor.nl zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maak van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Voor artikelen met een orderbedrag onder de €50 exclusief btw die retour worden verzonden, brengen wij €15 verwerkingskosten in rekening.

Voeg voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel altijd de retourbon bij het pakket. 

Retouradres:
Korte Eeweg 7, 4424 NA Wemeldinge.

4. Ruilen
Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling.
Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.

5. Retour volgen / status retourzending
Is het meer dan twee weken geleden dat je iets retour hebt gestuurd en is je retour nog steeds niet administratief verwerkt, dan kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice.

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel