COVID-19

Afwasbaar toetsenbord en muis (set)

Artikel 1 van 2
€ 124,00 (exclusief btw)

Wat verzamelt er aan organisch materiaal per maand in een toetsenbord?

1 gram haren, huidschilfers, vet.

Hoe fijn zou het zijn als u het met collega's gedeelde toetsenbord en muis zelf kunt reinigen voordat u begint met werken? Met deze set, speciaal gemaakt voor gebruik in laboratoria en ziekenhuizen kan dat.

Deze stijlvolle set bestaat uit een toetsenbord en muis welke helpen uw ​​personeel schoon en gezond te houden.

Het toetsenbord heeft een modern ontwerp en de uitstraling waarmee uw team snel kan typen. De toetsen zijn bijna plat waardoor het gemakkelijk te wassen en af ​​te vegen is. De snelkoppelingskabel vereenvoudigt het kabelbeheer en maakt wassen gemakkelijk. Koppel de kabel los, laat hem zinken voor een snelle spoeling en breng hem terug naar het werkstation.

De slanke USB-muis is compact, licht van gewicht en heeft een gebogen oppervlak dat zorgt voor geweldige ergonomie. Het scrollwiel klikt terwijl het draait en de knoppen werken net zoals u gewend bent. Je zou bijna niet weten dat de ingenieurs van Man & Machine waterdichte compartimenten in het lichaam hebben ontworpen om elektronica veilig te houden tijdens licht wassen en spoelen. Met de 1000 dpi sensor kunt u op vrijwel elk oppervlak werken. U kunt de C-muis wassen met elk door EPA goedgekeurd desinfectiemiddel om bacteriën te verminderen.

Kortom, deze set is een ware schoonheid en zeker ook wat het oog niet ziet.

 

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel