Premium3/XEDB

Xenium Classic Duo Back bureaustoel

Vorige Artikel 4 van 10 Volgende
€ 1.579,00 (exclusief btw)

De ideale oplossing bij langdurig zittend beeldschermwerk biedt de bureaustoel xenium duo back. Het meest kwetsbare deel van de rug, de ruggenwervel, wordt door de afzonderlijk bewegende delen van de rugleuning ontlast. Aanpassingen voor mensen met (rug)klachten zijn vaak niet meer nodig met deze unieke bureaustoel.

GEDEELDE FLEXIBELE RUGLEUNING

Met het duo back concept zet ROHDE & GRAHL al meer dan twintig jaar de toon als het gaat om dynamisch zitten. Het principe van de in tweeën gedeelde flexibele rugleuning is in Europa, de Verenigde Staten en het Verre Oosten een begrip en staat borg voor functioneel design en ergonomie op het gebied van bureaustoelen. Niet voor niets noemen specialisten op het gebied van ARBO en ergonomie in veel gevallen de duo back bureaustoel als ideale zitoplossing.

LAGERE RUGBELASTING

Medewerkers die langdurig zittend beeldschermwerk verrichten, waarderen de xenium-duo back als een stoel die rekening houdt met persoonlijke omstandigheden. Vermoeidheid slaat minder snel toe en het werkplezier blijft langer behouden. Een gunstig effect dat van grote invloed is op de prestaties!
Het meest kwetsbare deel van de rug, de ruggenwervel, wordt door de afzonderlijk bewegende delen van de rugleuning ontlast. Aanpassingen voor mensen met (rug)klachten zijn vaak niet meer nodig, als zij gebruik maken van de xenium-duo back.
De bureaustoel voldoet aan de ergonomische richtlijn NPR 1813 en doet daar nog een schepje bovenop door haar unieke oplossing voor de ondersteuning van de rug. In alle opzichten is de xenium-duo back volledig naar de individuele maat en wens in te stellen. De stoel is een verrassing voor wie een bijzondere steun in de rug verdient, of fit wil zijn en blijven!

PRODUCTINFORMATIE
XE512775/SW/VBI-TF/A94S/40/HFC/Visco+2
Uitvoering : Black edition (BL)
Zitting en rugleuning gestoffeerd in Camira Xtreme
Zitting XR009 zwart
incl. Visco + 20mm extra foam (FOAM-1/VS2)
Rugleuning: XR009 zwart
Zitdrager: sunchromechaniek met zitneig (DNP-ST)
Gaslift: hoogteverstelling 41-54 cm (GL-STD)
Kruisvoet : aluminium gepolijst 755mm(ST55-POL)
4D armleuning, zwart opdek stamskin (R430B/B/94S)
In te zetten voor medewerkers met lage rugklachten, scoliose of hernia

GRATIS LEVERING
Dit artikel wordt gratis geleverd met onze eigen bezorgdienst.

AFWIJKENDE UITVOERINGEN IN KLEUR OF SAMENSTELLING 
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Alle getoonde afbeeldingen geven zo goed mogelijk het te kopen product weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. Uit getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. 

© 2015 - 2023 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel