De Rechtspraak Edition

De Rechtspraak Edition - X Classic bureaustoel

Artikelnummer: XE512717/10/SW/A64/VBI/40
Vorige Artikel 2 van 2
€ 885,00 (exclusief 21% btw)

Zo beweeglijk als het menselijk lichaam is, zo flexibel ondersteunt de X Classic bureaustoel alle houdingen. De rugleuning, armsteunen en zitting zijn tot in uitersten verstelbaar. Iedere medewerker, klein of groot, ervaart de stoel als een toonbeeld van maximaal zitcomfort.

Heldere vormgeving

De X geeft iedereen een eigen plaats in de organisatie. De intelligente stoel heeft een heldere vormgeving, die op alle mogelijke manieren aan te passen is aan de persoonlijke voorkeur. De multiverstelbaarheid past bij de diversiteit van mensen in elke werkomgeving. X, kort voor Xenium, Latijn voor geschenk, doet zijn naam eer aan en zal door iedere gebruiker als een cadeau worden ervaren.

Bureaustoel die NPR1813 overtreft

Zo beweeglijk als het menselijk lichaam is, zo flexibel ondersteunt de X bureaustoel alle houdingen. De rugleuning, armsteunen en zitting zijn tot uitersten verstelbaar. Iedere medewerker, klein of groot, ervaart de stoel als een toonbeeld van ergonomie en maximaal zitcomfort.
De X bureaustoel voldoet aan de ergonomische richtlijn NPR 1813 en overtreft deze eisen op diverse punten. Een esthetisch model met optimale functionaliteiten, vanuit de visie dat aandacht voor het detail doorwerkt, tot in detail.

PRODUCTINFORMATIE
- Z
itting en rugleuning gestoffeerd wave shaped
- Stofgroep 10, kleur 10-303 zwart polyester
- Black edition
- Voorzien van A64 armleggers
- Gepolijste kruisvoet
- VBI gaslift
- Harde wielen voor zachte vloeren of zachte wielen voor harde vloeren
 

LEVERING
Levering in heel Nederland, België en Luxemburg achter 1e deur, begane grond.

Om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, rijden onze chauffeurs nu alleen. Als gevolg hiervan levert de chauffeur op de begane grond, tot aan de eerste deur.
Voor levering op Waddeneilanden is er een meerprijs.

BROCHURE

 

 

Alle getoonde afbeeldingen geven zo goed mogelijk het te kopen product weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. Uit getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. 

Gezondkantoor.nl en TaskOffice Working WELL zijn onderdeel van Reacon B.V.; ergonomisch adviseurs en leverancier kantoormeubelen. Reacon levert projectmatig 24/7 producten aan o.a Politie, Rijkswaterstaat en Defensie.

 

© 2015 - 2020 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel