Variable™ Plus

Artikel 6 van 22
€ 667,77 (exclusief btw)

Terwijl ons huis vroeger werd verdeeld in kamers met bepaalde functies, zijn de grenzen tussen de verschillende woonruimtes vandaag de dag wat minder structureel. Je eigen vier muren zijn niet langer alleen toevluchtsoorden voor ontspanning, maar voor velen van ons ook een werkplek geworden.

Deze nieuwe trend heeft geleid tot een toegenomen vraag naar dynamische en veelzijdige meubels die voldoen aan de gecombineerde eisen van vrije tijd en werk. Met zijn iconische ontwerp en uitstekende ergonomische kenmerken is de Variable™ volledig in de geest van deze tijd. In nauwe samenwerking met ontwerper Peter Opsvik en de bedenker van het balans© concept, Hans Chr. Mengshoel, is de Variable™ Plus ontwikkeld.

Variable™ Plus is een verdere ontwikkeling van ons icoon Variable™. De stoel heeft een stevige rugleuning met een ergonomisch gevormd kussen en zorgt voor een verscheidenheid aan mogelijke zitposities. Tegelijkertijd biedt de Variable™ Plus de ongeëvenaarde functionaliteit van de originele kniestoel.

De gewatteerde rugleuning maakt het mogelijk om te strekken en achterover te leunen. De geoptimaliseerde curve van de runners maakt het gemakkelijker om de balanspositie te vinden en te behouden. Variabel™ Plus is handig en intuïtief.

KLEUREN STOFFERING
Standaard geleverd in Revive zwart.
Leer, andere stoffen en kleuren mogelijk op aanvraag. Geef uw kleurnummer op in de 'opmerkingen' bij uw bestelling.

GRATIS LEVERING in Nederland, Waddeneilanden uitgezonderd, en België.
Dit artikel wordt gratis geleverd door onze eigen bezorgdienst of Pakketdienst. 

Gezondkantoor.nl, ergonomisch adviseurs en leverancier kantoormeubelen.

 

Productinformatie
Stoel hoogte: 91,4 cm
Zitting hoogte: 50,6 cm
Lengte stoel: 78,9 cm

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel