Algemene voorwaarden cadeau- en kortingsbonnen

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAU- EN KORTINGSBON 

In aanvulling op de Algemene voorwaarden zijn deze cadeau-/kortingsbon voorwaarden van toepassing op de cadeau- /kortingsbonnen die worden aangeboden door Gezondkantoor.nl. Door gebruik te maken van de kortingsbon stemt u in met de toepasselijkheid van de geldende voorwaarden en verbindt u zich ertoe deze na te leven.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op cadeau-/kortingsbonnen die worden aangeboden door Gezondkantoor.nl

2. Iedere cadeau- /kortingsbon is voorzien van een unieke code. Dit is een combinatie van cijfers en letters. Iedere cadeau- /kortingsboncode wordt slechts éénmaal verstrekt. U dient de cadeau- /kortingsbon en de code zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies van de cadeau- /kortingsbon vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeau- /kortingsbonnen en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek te worden verstrekt. Gezondkantoor.nl behoudt zich het recht voor om een cadeau- /kortingsbon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele cadeau- /kortingsbon en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.

3. Om een cadeau- /kortingsbon te gebruiken dient u de door u geselecteerde producten in de "winkelwagen" te plaatsen. Tijdens het bestelproces vult u vervolgens de exacte code in binnen het vak kortingscode en klikt u op toepassen.

4. De aard, waarde, duur, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vindt u op de cadeau- /kortingsbon. Iedere cadeau- /kortingsbon is gedurende een bepaalde periode geldig. Na de vervaldatum kan de cadeau- /kortingsbon niet meer worden gebruikt.

5. Cadeau- / kortingsbonnen uitgegeven door Gezondkantoor.nl zijn uitsluitend inwisselbaar terzake van aankopen bij de desbetreffende webwinkel, d.w.z. www.gezondkantoor.nl

6. U kunt per bestelling 1 cadeau- /kortingsbon inleveren.

7. Cadeau- / kortingsbonnen kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.

8. Cadeau- / kortingsbonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.

9. Cadeau- / kortingsbonnen zijn niet bruikbaar voor producten op de Sale pagina.

10. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeau- /kortingsbon(nen), dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden: Ideal (internetbankieren), PayPal of een overboeking.

11. Het is niet toegestaan cadeau- /kortingsbonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).

12. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van cadeau- / kortingsbonnen wordt ontzegd.

13. Het is niet toegestaan cadeau- / kortingsbonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.

14. Deze cadeau- / kortingsbon voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden u aan om de cadeau- / kortingsbon voorwaarden telkens voor het gebruik van een cadeau- / kortingsbon te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen cadeau- / kortingsbonnen gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde cadeau- / kortingsbon voorwaarden.

15. Heeft u vragen over of opmerkingen over het gebruik van de cadeau- /kortingsbonnen of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice. Gezondkantoor.nl klantenservice zal uw vraag dan zo spoedig mogelijk behandelen.

 

© 2015 - 2024 Gezondkantoor.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel